Villa fra EDC

Bystævnet 5, Stenløse

5260 Odense S

4/3 rum, 130 m²
Købsaftale underskrevet

Arkitektonisk villa på naturskøn beliggenhed

På Bystævnet er man beliggende i et fredfyldt kvarter, hvor naturen er lige udenfor døren, og byens be­kvem­me­lig­he­der er let tilgængelige, ved hjælp af offentlig transport, eller cykelstier i de skønneste omgivelser. Herudover har man gå afstand til Skt. Klemens skole, indkøb, børnehave mm. Bystævnet 5 imponerer med sit arkitektoniske design og moderne planløsning, der gør det ideelt for både familier såvel som par.

Ved første indtræden i hjemmet, kommer man ind i en lys og rummelig entré hvor man har plads til at byde sine gæster velkommen. I forlængelse af entreen finder I husets første badeværelse. Badeværelset fremstår i neutrale nuancer med bruseniche, toilet og vask, samt ovenlysvindue, som sikrer et skønt lysindfald til rummet. Ved siden af, har man hjemmets første værelse, som er et rummeligt værelse med indbygget garderobeplads samt store vinduespartier, som ud over et fantastisk lysindfald, giver det skønneste kig til den hyggelige have.

I modsatte ende af entreen finder man en fordeler gang som giver adgang til husets andet badeværelse. Badeværelset her er blevet moderniseret med nye elementer som er i tråd med nutidens tendenser. Her finder I bruseniche, toilet, vask og med mulighed for vaskesøjle. Videre i gangen finder I endnu et stort værelse med store vinduespartier til haven. Værelset her har tidligere fungeret som 2 adskilte værelser, hvilket let kan genetableres hvis nødvendigt. Ved siden af finder I husets mindste værelse, som er ideelt til kontor, børneværelse eller gæsteværelse, alt efter behov.

For enden ad gangen åbner husets sig for alvor op, hvor man træder ind i den skønneste stue, med let mulighed for at få det skønneste køkken alrum. I tråd med resten af huset fortsætter de store vinduespartier hvor man fra stuen har udgang til en dejlig sydvest vendt terrasse med plads til det helt store selskab. Her kan man sidde fuldkommen ugeneret i naturskønne omgivelser, og nyde solens sidste stråler.
På modsatte side af huset finder I en hyggelig og yderst privat gårdhave, hvor man kan nyde morgenmaden i den tidlige morgensol. Herfra har I også adgang til husets muret garage, som er god til opbevaring af - hvis ikke bilen, så cykler, kufferter, julepynten, eller meget mere. I forlængelse af garagen har man lavet et disponibelt rum, til teenagerhygge, hobbyrum, eller noget helt tredje.

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.303 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.918 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.040 kr./md.
Antal folkeskoler
32
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
52509913
Boligareal
130 m²
Vægtet areal
132 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.020 m²
Antal etager
1
Byggeår
1959
Ombygget
1963
Energimærke
D
Liggetid
45 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak

Emil Juul Høgstrøm

Ejendomsmægler, MDE

emhog@edc.dk51 18 07 64EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Dalumvej 45, 5250 Odense SV

525@edc.dk66 14 00 15