Villa fra EDC

Biskorupvej 23, Biskorup

5240 Odense NØ

4/3 rum, 139 m²
Solgt

Villa med fremragende beliggenhed i Biskorup

Biskorupvej 23 er en af Biskorups bedst beliggende ejendomme og tilbyder en unik mulighed for at skabe drømmeboligen i et med naturen. Denne charmerende ejendom strækker sig over 139 m² og er placeret på en imponerende grund på 1106 m², hvilket giver masser af plads både indendørs og udendørs.

Boligens planløsning er veludført og giver mange muligheder for indretning og personlig tilpasning. Indenfor mødes man af rummelige værelser, der nemt kan tilpasses familiens behov. Den gode planløsning gør det muligt at skabe en harmonisk bolig, hvor alle kvadratmeter er udnyttet optimalt.

Et af ejendommens absolutte højdepunkter er den fantastiske have, som har direkte adgang til Odense å-sti. Med denne placering i første række til åen, får man en enestående mulighed for at nyde naturen helt tæt på. Haven er ideel for dem, der elsker udendørslivet, og som ønsker et sted, hvor børnene kan lege trygt, eller hvor man kan dyrke en passion for havearbejde. De frodige omgivelser og den naturskønne udsigt skaber en rolig og afslappende atmosfære, perfekt til rekreation og fordybelse.

Ejendommen byder også på en stor garage med værksted, hvilket er ideelt for gør-det-selv-entusiasten eller dem, der har brug for ekstra plads til hob­by­ak­ti­vi­te­ter og opbevaring. Garagen giver desuden mulighed for at sikre bilen mod vejr og vind, mens værkstedet tilbyder et kreativt frirum til alle former for projekter.

Biskorupvej 23 er en bolig med masser af potentiale og oplagt mulighed for at sætte sit eget præg. Uanset om man drømmer om en moderne villa, en charmerende familiebolig eller et sted, hvor man kan nyde fred og ro, er mulighederne mange. Ejendommen kombinerer den ideelle beliggenhed med stor fleksibilitet og mulighed for personlig tilpasning.

Samlet set er Biskorupvej 23 en unik ejendom for dem, der ønsker at skabe deres drømmebolig i naturskønne omgivelser, samtidig med at man har nem adgang til byens faciliteter. Her får man både plads, komfort og en enestående beliggenhed, der gør denne ejendom til en sjælden perle i Biskorup.

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.303 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.918 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.040 kr./md.
Antal folkeskoler
32
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
50304011
Boligareal
139 m²
Vægtet areal
156 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.106 m²
Antal etager
1
Byggeår
1978
Energimærke
D
Liggetid
32 dage

Tillid, tryghed og grundighed

Når vi handler med noget så vigtigt som menneskers hjem, ved jeg, at tillid og tryghed i processen er alfa og omega. Min grundighed, er din tryghed.

Mads Gantriis

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Købermægler

mg@edc.dk31 73 13 10EDC Skibhus

EDC Skibhus

Skibhusvej 61a, 5000 Odense C

503@edc.dk66 11 64 11