Villa fra EDC

Møllevej 3

4990 Sakskøbing

4/3 rum, 116 m²
Solgt

Rummelig villa centralt i Sakskøbing med solrig have

Velkommen til denne skønne og rummelige villa, centralt beliggende i hjertet af Sakskøbing. Dette charmerende byhus tilbyder et boligareal på 116 m² fordelt over to etager og er perfekt til familien, der ønsker masser af plads eller investoren, der søger et ud­lej­nings­ob­jekt. Villaen blev ombygget i 1991 og ligger på en 569 m² stor grund, som byder på en dejlig solrig have, en lille forhave samt par­ke­rings­mu­lig­he­der.

Når du træder ind i huset, mødes du af en rummelig entre, der giver adgang til et pænt fli­se­ba­de­væ­rel­se med brus. Huset har en stor stue, der giver rig mulighed for at indrette sig hyggeligt, samt en lys og indbydende havestue, hvor solen strømmer ind hele dagen. Køkkenet er stort og funktionelt, med masser af skabsplads og arbejdsflade, hvilket gør madlavning til en fornøjelse. Der er også et bryggers og vaskerum, som gør hverdagens praktiske gøremål nemme at håndtere.

På første sal finder du et toilet og tre gode soveværelser, som alle er rummelige og lyse, hvilket giver plads til både børn og voksne. Huset opvarmes med en effektiv varmepumpe suppleret med en hyggelig brændeovn, hvilket sikrer en behagelig temperatur året rundt og et flot energimærke.

Uden­dørs­om­rå­det er ideelt til afslapning og hygge med en solrig have, hvor der er plads til både leg og afslapning. Den lille forhave er nem at vedligeholde og giver huset et indbydende udtryk.

Sakskøbing er en charmerende by med en god blanding af dag­lig­va­re­bu­tik­ker, skoler og fri­tidsak­ti­vi­te­ter, hvilket gør det til et perfekt sted for familier. Byen byder på et godt lokalt miljø med alt, hvad du behøver inden for rækkevidde, samt gode trans­port­for­bin­del­ser til resten af Lolland-Falster og Sjælland.

Denne villa er en enestående mulighed for dig, der søger et hjem med masser af plads og en god beliggenhed. Hvad enten du er på udkig efter et sted at slå dig ned med familien eller et solidt in­ve­ste­rings­ob­jekt, vil denne ejendom opfylde dine behov.

Fakta om Guldborgsund (59.759 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.654 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.140 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.875 kr./md.
Antal folkeskoler
13
Gns. klassekvotient
20,4

Oplysninger

Sagsnr.
49306169
Boligareal
116 m²
Vægtet areal
113 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
569 m²
Antal etager
1
Byggeår
1880
Ombygget
1991
Energimærke
D
Liggetid
24 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Klaus Andersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler & Valuar MDE

klaus@edc.dk58 58 72 16EDC Poul Erik Bech, Maribo

EDC Poul Erik Bech, Maribo

Torvet 9, 4930 Maribo

493@edc.dk54 78 16 11