Villa fra EDC

Havløkkevej 3

4952 Stokkemarke

5/3 rum, 178 m²
Solgt

Charmerende bin­dings­værks­hus med stråtag og gadekærudsigt

Velkommen til denne charmerende og at­mos­fæ­re­fyld­te villa, opført i klassisk bindingsværk med stråtag og thermovinduer. Hele ejendommen er gennemgribende renoveret for nogle år siden og kombinerer historisk charme med moderne komfort. Villaen er en sand perle, beliggende i et naturskønt område med udsigt over et malerisk gadekær.

I stueplan træder du ind i en stor og lys opholds- og leveafdeling, som består af en rummelig stue, en havestue med en fantastisk udsigt over gadekæret, og et dejligt spisekøkken, der indbyder til mange hyggelige måltider og stunder med familie og venner. Her finder du også et stort soveværelse samt et badeværelse og et ekstra gæ­ste­ba­de­væ­rel­se, hvilket gør det nemt at have gæster på besøg.

På første sal er der tre serielt forbundne værelser, som er perfekte som gæsteværelser eller ar­bejds­væ­rel­ser. De mange værelser giver fleksible in­dret­nings­mu­lig­he­der, så du kan tilpasse dem til dine behov, hvad enten du har brug for ekstra sovepladser, et hjemmekontor eller en hobbyrum.

Ejendommen er yderst velegnet både som flexbolig og som helårsbolig. Den opvarmes med fjernvarme, hvilket sikrer en stabil og økonomisk opvarmning hele året rundt. Udenfor finder du en lukket og overkommelig have, der fungerer som en hyggelig oase med udsigt til gadekæret. Haven er perfekt til afslapning, leg og udeliv, og den kræver minimal ved­li­ge­hol­del­se, så du kan bruge mere tid på at nyde omgivelserne.

Området omkring villaen er præget af naturskønne omgivelser og ro, men alligevel med nem adgang til lokale faciliteter. Her kan du nyde en tilværelse i fredelige og idylliske omgivelser, samtidig med at du har alt, hvad du behøver, inden for kort afstand.

Denne villa er ideel for dig, der drømmer om en bolig med sjæl og karakter, og som ønsker at bo i et naturskønt område. Kom og oplev denne unikke ejendom, der byder på både historie, charme og moderne be­kvem­me­lig­he­der. Vi ser frem til at vise dig dette vidunderlige hjem.

Fakta om Lolland (39.632 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
17,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.891 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.779 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.191 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
49306146
Boligareal
178 m²
Vægtet areal
182 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
1.004 m²
Antal etager
1
Byggeår
1880
Ombygget
1993
Energimærke
C
Liggetid
98 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Klaus Andersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler & Valuar MDE

klaus@edc.dk58 58 72 16EDC Poul Erik Bech, Maribo

EDC Poul Erik Bech, Maribo

Torvet 9, 4930 Maribo

493@edc.dk54 78 16 11