Villa fra EDC

Abedvej 11

4920 Søllested

4/2 rum, 73 m²
Købsaftale underskrevet

Charmerende landhus i Abed med hyggelig gårdhave og nær rekreative områder

Velkommen til dette charmerende lille landhus beliggende i den idylliske landsby Abed v/Søllested. Denne bolig er en ægte perle for dig, der søger et fredeligt og naturskønt sted at bo. Med et boligareal på 73 m² er huset både enkelt og fint, og det byder på en velgennemtænkt planløsning. Huset rummer to værelser og to hyggelige stuer, der giver rig mulighed for både afslapning og samvær med familie og venner.

Køkkenet er virkeligt nydeligt og funktionelt indrettet, så det opfylder alle dagligdagens behov. Her kan du tilberede lækre måltider i en lys og indbydende atmosfære. Badeværelset er udstyret med brus og er ligeledes enkelt og praktisk indrettet. Hjemmets enkelhed og velholdte stand gør det nemt at vedligeholde og indrette efter egen smag.

Grunden er på 512 m² og byder på en virkelig hyggelig gårdhave, der er perfekt til afslappende stunder i solen eller hyggelige grillaftener med venner og familie. Derudover er der en smuk prydhave, hvor du kan nyde synet af blomster og grønne planter. Med så meget udendørs plads er der rig mulighed for at udfolde dine havedrømme og skabe dit eget lille paradis.

Abed er en charmerende landsby med en stærk fæl­les­skabs­fø­lel­se, og beliggenheden er særdeles attraktiv. Du er tæt på Nakskov, som tilbyder et bredt udvalg af ind­købs­mu­lig­he­der, caféer og restauranter. Nordkysten er også inden for rækkevidde og byder på smukke strande og rekreative områder, hvor du kan nyde naturen og det friske havvand. Stokkemarke er en anden nærliggende by, hvor du finder både indkøb og offentlig transport, hvilket gør det nemt at komme rundt.

Dette hyggelige landhus i Abed v/Søllested er den perfekte kombination af ro, charme og bekvemmelighed. Det er ideelt for dig, der ønsker at bo i naturskønne omgivelser, men stadig have nem adgang til byens faciliteter. Her får du mulighed for at leve det gode liv på landet med alle moderne be­kvem­me­lig­he­der inden for rækkevidde. Kom og oplev dette skønne hjem og dets dejlige omgivelser - måske er det her, du finder dit nye drømmehjem.

Fakta om Lolland (39.632 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
17,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.891 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.779 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.191 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,3

Oplysninger

Sagsnr.
49306159
Boligareal
73 m²
Vægtet areal
78 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
512 m²
Antal etager
1
Byggeår
1900
Energimærke
G
Liggetid
48 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Klaus Andersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler & Valuar MDE

klaus@edc.dk58 58 72 16EDC Poul Erik Bech, Maribo

EDC Poul Erik Bech, Maribo

Torvet 9, 4930 Maribo

493@edc.dk54 78 16 11