Villa fra EDC

Østervangsvej 11

4780 Stege

4/3 rum, 125 m²
Solgt

Skøn ind­flyt­nings­klar villa centralt i Stege

På skønne Østervangsvej 11 finder I denne ind­flyt­nings­klar villa med fornuftig planløsning, der er helt ideel til den moderne familie. Den velbeliggende villa er strategisk godt placeret blot et par minutters gåafstand fra gågaden, hvor I finder et væld af ind­købs­mu­lig­he­der, et unikt havnemiljø, spisesteder, dejlig natur, og blot 5 km herfra finder I badestranden i Ulvshale samt Møns Na­tur­na­tio­nal­park.

I stueplan finder I entré og indgang til et indbydende, lyst køkken med fin plads til madlavning og en spisekrog. I køkkenet har man udnyttet pladsen under trappen til et mindre fadebur. Køkkenet er i åben forbindelse til fantastisk og rummelig opholdsstue med stort vinduesparti, her strømmer naturligt lys ind og skaber en varm og indbydende atmosfære. Herfra udgang til stor sydvest vendt træterrasse.

Den åbne planløsning skaber husets samlingspunkt. Stuen byder på masser af plads til indretning, afslapning og mulighed for at samle familien til måltider og hyggestunder.

Derudover finder I et nyere badeværelse med flotte klinker og brus, samt et supergodt og praktisk bryggers med bordplads, va­ske­fa­ci­li­te­ter og egen indgang.

På husets førstesal er der tre gode, lyse værelser, der alle er in­dret­nings­ven­li­ge, samt et lille walk-in til opbevaring eller til familiens garderobe.

Ude som inde er omgivelserne dejlige. Forhave i forlængelse med lang par­ke­rings­plads. Forenden er der et godt, nyere udhus bygget i 2021 med god plads til opbevaring af cykler, grill, værktøj m.m. Skøn have med anlagt græsplæne og blomsterbede, frugtbuske og frugttræer. Den store træterrasse indbyder til grillhygge med familie og venner på en lun sommeraften.

Stege By er en charmerende 750 år gammel købstad med mange gode butikker. Her er både spe­ci­al­for­ret­nin­ger, dag­lig­va­re­bu­tik­ker, en hyggelig biograf og masser af gode spisesteder. Byen summer af liv og er bl.a. berømt for sommerens tirs­dags­mar­ke­der, som afholdes i hele juli måned og i starten af august.

I området lige omkring Stege By finder du faciliteter som lystbådehavn, badeanstalt, svømme-/ og sportshal, institutioner og offentlig transport, foruden at vi har et rigt foreningsliv med bl.a. fodbold-, løbe-, badminton-, danse- og skydeklub samt yoga- og fitnesscentre.

Du skal ikke gå eller cykle langt, før du står i helt ugenerte omgivelser med fri adgang til bl.a. fiskeri, lystbå­ds­sejlads, badning og strandjagt. Også dyrelivet på Møn er helt exceptionelt med rådyr, harer, fasaner, ræve og masser af fugleliv.

Kontakt EDC MØN på 5581 5121 allerede i dag! Vi ser frem til at vise jer dette dejlige hus, hvor mange drømme kan blive opfyldt.

Nøgleord: Ind­flyt­nings­klart, pænt, moderniseret, centralt, fantastisk have mv.

Fakta om Vordingborg (45.751 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.251 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.096 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.845 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
19,7

Oplysninger

Sagsnr.
47802984
Boligareal
125 m²
Vægtet areal
126 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
776 m²
Antal etager
1
Byggeår
1962
Energimærke
C
Liggetid
96 dage

Hjemmet er rammen om livet

Jeg brænder for at yde en ekstra god service og skabe tryghed – for det er ikke ”bare” en bolig, der handles, men for mange sælgere et livsværk og for køberne en ny drøm. Rammen om familielivet. I møder mig både på vurderinger og fremvisninger.

Simone Junggaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

simhan@edc.dk40 22 98 84EDC Møn ApS

EDC Møn ApS

Storegade 33, 4780 Stege

478@edc.dk55 81 51 21