Villa fra EDC

Parkvænget 8, Mogenstrup

4700 Næstved

5/4 rum, 141 m²
Købsaftale underskrevet

Nyrenoveret Luksusvilla med Smuk Udsigt

Denne skønne villa på i alt 220 etagemeter ligger i attraktive omgivelser med kort afstand til skole, daginstitution, sports- og svømmehal samt dag­lig­va­re­ind­køb. Siden køber overtog ejendommen i oktober 2019, er villaen blevet gennemgribende renoveret. Blandt forbedringerne er jordvarmeanlæg i 2019 som sikrer en billig og effektiv opvarmning af ejendommen, udskiftning af de enkelte vinduer og døre der i forvejen ikke var skiftet i 2018, nye gulve med gulvvarme i hele stueetagen, et nyt køkken/alrum, et moderne badeværelse og gæstetoilet samt en stor overdækket terrasse med plads til udekøkken og udsigt til have og skov. Kælderen er også nyrenoveret og inkluderer et vaskerum og et stort værelse med walk-in closet, dog ikke godkendt ifølge BBR. I 2018 er der også lagt nyt tagpap på huset og carporten, og der blev installeret nye stern- og underbrædder samt zinkinddækning.
Man bydes velkommen i en rummelig entré med direkte adgang til det sammenhængende køkken og stueområde. Køkkenet ligger i åben forbindelse til den store vinkelstue, som nemt rummer både spisebord og dagligstue. Fra stue/køkken er der direkte adgang til den store overdækkede træterrasse, perfekt sydvestvendt og sikrer sol og lys fra middag til solnedgang.
Stueetagen rummer desuden tre store værelser, herunder et soveværelse med direkte adgang til badeværelset samt to store børneværelser. Badeværelset er rummeligt og indeholder både karbad og bruseniche samt et gæstetoilet.
Husets kælder er højloftet og i boligstandard. Der er nem adgang til kælderen fra både husets entré og via en udvendig kældertrappe i carporten. Kælderen indeholder et stort bryggers samt husets jordvarmeanlæg. Derudover er der to store depotrum og et stort værelse med walk-in closet, ideelt til en teenager eller liberalt erhverv. Bemærk dog, at kælderværelset ikke er godkendt ifølge BBR. Kontakt EDC for nærmere oplysninger.
Villaens store carport har direkte adgang til huset, hvilket gør det muligt at komme tørskoet ind. I carporten er der plads til et praktisk redskabsrum/værksted, og bagved findes en dejlig overdækket terrasse, perfekt til tørring af vasketøj. Haven er nem at vedligeholde med et stort græsareal omkranset af beplantning. Grundens størrelse på 1323 kvm. giver også masser af plads til børnenes leg og kreativitet.
Dette er en ind­flyt­nings­klar villa med en god planløsning og en perfekt beliggenhed i Mogenstrup. Book en fremvisning og oplev villaen med egne øjne.

Fakta om Næstved (84.747 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.514 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.304 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.026 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
47113410
Boligareal
141 m²
Kælder
79 m²
Vægtet areal
177 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
1.323 m²
Antal etager
1
Byggeår
1974
Energimærke
B
Liggetid
83 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech Næstved

Østergade 2, 4700 Næstved

471@edc.dk55 78 66 00