Villa fra EDC

Præstestræde 14, Overby

4583 Sjællands Odde

1.895.000 kr.

2/1 rum, 72 m²
Åbent hus med tilmelding 30. sep. 11:00 - 16:00

Velkommen til Odsherred...

HIST, HVOR VEJEN SLÅET ET BUGT LIGGER DER ET HUS SÅ SMUKT….

Vejen vi taler om, hedder Præstestræde og her har vi den udsøgte fornøjelse at kunne byde velkommen til denne smukke og nænsomt restaurerede stråtækte udsigtsejendom. En smuk ejendom, med skønt lysindfald, i udkanten af den hyggelige landsby, Overby. Her er ægte landsbyidyl med godt naboskab, fred og ro. Fra huset er mange smukke gåture til både Sejerøbugten og Kattegat. Havnebyen med skole, indkøb og restauranter er kun en lille cykeltur herfra. Huset er nænsomt renoveret og står flot med sin hvide facade og nyere dan­ne­brogs­vin­du­er samt det flotte stråtag. Den skønne grund med den mest fantastiske havudsigt og den hyggelige terrasse samt mange skønne busker og blomster. Selvom huset ligger nær vandet kan man altid finde en terrasse med læ. Til huset findes flere gode udhuse, der bl.a. er indrettet til udsigtsstue og fint gæstehus med eget badeværelse. Opvarmningen sker ved moderne varmepumpe, suppleret med hyggelig brændeovn. Hurtigt fibernet er indlagt.

Huset er væsentligt om- og tilbygget i 2005, men stilen og charme er blevet bevaret nænsomt, så her har man et dejligt og moderne hus i den særlige gamle stil med flotte plankegulve og bon­de­hus­vin­du­er. Husets "hjerte" er uden tvivl det hyggelige køkken/alrum med havudsigt og udgang til husets fine terrasse. Køkkenet er holdt i en virkelig elegant stil med en massiv træbordplade og lækre hårde hvidevarer. Stort soveværelse med stort indbygget klædeskab. Virkelig fint badeværelse, holdt i ægte skandinavisk stil med - hvidt og med hvide fliser i brusenichen, granitfliser på gulvet og med godt skabs­ar­ran­ge­ment holdt i pæne hvide elementer med træbordplade og selvfølgelig havudsigt. I badeværelset er gulvvarme, vaskemaskine og plads til en tørretumbler. Stuen er utrolig hyggelig og byder på hygge ved brændeovnen og med den flotte udsigt til Sejerøbugten. Endelig findes der en hems, der kan fungere som ekstra soveværelse samt et loftrum. Huset fremstår lyst og indbydende - lige klar til indflytning. Er der ikke nok plads i huset byder gæstehuset på godt soveværelse med eget badeværelse med havudsigt samt udgang til egen ud­sigtster­ras­se.

Du bliver glad for at bo her i smukke Overby på fredelige Sjællands Odde, hvor der i den nærliggende Havnebyen er skole, indkøb, kaffebar og mange foreninger? Listen af gode butikker er efterhånden lang i den hyggelige by - vi har Birkemosegårds flotte økologiske gårdbutik, Kastanjelys, Byg & Bo Byggemarked, Ost- & vinbutikken, vores flotte SuperBrugs, Odden Kaffebar og selvfølgelig området bedste fiskehandel. På havnen finder vi tilmed kroen "Den gyldne hane", restaurant Noova og den legendariske grillbar "Café Tunen". De gyldne dråber - vinen - produceres selvfølgelig lokalt på Ørnberg vin.

Her i skønne Odsherred, hvor naturen og lyset er helt unikt og har du lyst til at blive vækket af fuglene der kigger ind til dig om morgen, eller få besøg af pindsvinet når du sidder og nyder de lyse nætter på terrassen. Vil du tilberede et fantastiske måltid, hvor den friske fisk er hentet fra fiskerne på havnen, eller du har måske selv fanget den. De friske grøntsager er hentet fra en af de økologiske gårdbutikker, hvor du selv har plukket de friske jordbær og gravet dine kartofler op. Er du mere til en cykeltur i naturen i det meget kuperede Odsherred, hvor Unesco har sat Geopark Odsherred på listen over verdens kulturarv. Eller har du lyst til at gå i diverse kunstners fodspor og opleve lyset i Odsherred, så er der en enestående chance nu, for at udleve alle dine drømme i denne smukke ejendom.

Velkommen til Præstestræde 14....

Fakta om Odsherred (32.605 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.434 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.203 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.174 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
18,7

Oplysninger

Sagsnr.
45700946
Boligareal
72 m²
Vægtet areal
77 m²
Rum/værelser
2/1
Grundareal
677 m²
Antal etager
1
Byggeår
1852
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.378 kr.
Pris/m²
24.610 kr.
Pris
1.895.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
116 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
95.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.551 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.969 kr.
Læs mere om boliglån

Velkommen til Odsherred...

Odsherred - et af de smukkeste steder i Kongeriget...

EDC Teis Graver - Sjællands Odde

Oddenvej 153, 4583 Sjællands Odde

457@edc.dk59 32 10 57