Villa fra EDC

Avlsmosevænget 18, Såby Sand

4330 Hvalsø

5/3 rum, 202 m²
Solgt

Velbeliggende villa med udsigt!

Drømmer du om at bo på landet, men samtidig tæt ved det hele? Så har du her muligheden med denne store, meget flotte og istandsatte villa på hele 202 m2. Sælger har gennem hele sin ejertid løbende renoveret på ejendommen, og alt er endevendt/fornyet gennem de seneste 20 år. Der er bl.a. nyere tag, totalistandsat/etableret 1. sal, indlagt gulvvarme hvor der er fliser, 2 nyere badeværelser, hævet terrasse, værksted, efterisoleret, skiftet vinduer og døre, gulve, lofter og meget mere. Dermed får du en komplet ind­flyt­nings­klar villa med den mest idylliske beliggenhed ift. udsigter.

Villaen er beliggende i den naturskønne bebyggelse i Såby Sand, som ligger omkranset af marker, enge og et "halvlangt stenkast" fra Bjergskoven som kan nås på 10 min. gang. Derfor er beliggenheden helt fænomenal, hvis det er naturen og roen som du vægter højt. I Såby Sand er der godt naboskab, og der er legeplads og indhegnet geder som kan underholde kvarterets børn. Nærmeste naboby er Kr. Såby 1,5 km. fra ejendommen, hvor der er god folkeskole, institutioner, stor idrætsforening, Dagli`Brugsen, pizzeria, forsamlingshus samt centrale bus­for­bin­del­ser til bl.a. Hvalsø station, hvorfra København H kan nås med toget på kun 38 min.

Ejendommen indeholder: Stor lys entré/hall med ovenlys samt trappe til 1. sal. Super flot gæ­ste­ba­de­væ­rel­se med god bruseniche, pænt møblement samt dekorative fliser. Halvåbent køkken/alrum- og stue i ét. Køkkenet er fuld udstyret med hvidevarer er der er god arbejdsplads samt af­sæt­nings­mu­lig­he­der. I forlængelse af køkkenet er godt bryggers med separat indgang. I den store, lyse stue er der plads til både sofagruppe og spi­sear­ran­ge­ment, ligesom der er udgang til den skønne, private aftensterrasse. 1. sal: Stort repos med masser af lys fra de store Velux vinduer. Her kan man have aktivitetsrum, hjemmekontor eller ekstra stue. Der er bygget stor kvist på, hvor udsigten er over markerne, er meget betagende. Endvidere 2 store værelser samt for­æl­dresove­væ­rel­se med walk-in. Flot og rummeligt badeværelse med stor bruseniche. Til ejendommen hører carport og stort isoleret værksted/udhus. Haven er meget privat og landlig etableret med hønsehus og urtehave mv. Fra den bagerste del er der adgang til markerne, så man kan etablere en lille hyggekrog hvis man lyster.

En stor og dejlig villa, der passer perfekt til familien der ønsker sig god plads i smukke omgivelser
!

Fakta om Lejre (29.347 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.548 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.212 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
43305402
Boligareal
202 m²
Vægtet areal
202 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
930 m²
Antal etager
2
Byggeår
1976
Ombygget
2015
Energimærke
C
Liggetid
34 dage

Vi vil gøre alt for at hjælpe dig.

Vi vil gøre alt for hjælpe dig. Sagt på en anden måde - vil vil hoppe og springe for dig

Michael Marcussen

Ejendomsmægler MDE, Salgschef, vur­de­rings­kon­su­lent for Totalkredit.

michael@edc.dk27 26 07 28EDC Hvalsø

EDC Hvalsø

Hovedgaden 25, 4330 Hvalsø

433@edc.dk46 40 80 11