Villa fra EDC

Brøndevej 40B, Brønde

4305 Orø

4/2 rum, 144 m²
Solgt

Det gamle mejeri på skønne Orø

Mejeristens tidligere ejendom på Orø sættes nu til salg via EDC Poul Erik Bech i Holbæk. Her har ikke været aktivt mejeri siden 1971, men hvis væggene kunne tale kom der utvivlsomt masser af røverhistorier om ost og mæl­ke­pro­duk­tion. Ejendommen har efterfølgende haft forskellige funktioner, og er af de nuværende ejere transformeret til et unikt samlingssted for kreativiteten på øen. Der er over de seneste år blevet renoveret og opdateret på en stor del af ejendommen, så der også nu er blevet plads til en mere klassisk boligform. Samtidig har man bevaret ejendommens klassiske udformning med store vinduespartier og højt til loftet. Ejendommen har et utal af an­ven­del­ses­mu­lig­he­der og det er kun fantasien der sætter grænserne. Der er kun få hundrede meter til havnelejet og vandkanten er indenfor gåafstand. Øen har været i en rivende udvikling over de seneste år, og iværksætteriet blomstrer.

Plads kommer man ikke til at mangle med over 1.000 m2 under tag. Deriblandt 144 bo­lig­kva­drat­me­ter med det store køkkenalrum på 1. salen som det helt centrale rum. Her er også etableret badeværelse og installeret pillefyr til at sørge for opvarmningen. De gamle pro­duk­tions­lo­ka­ler har det mest fantastiske lysindfald fra de høje vinduespartier og sælger har installeret gulvvarme, så man på sigt kan etablere enten køkkenalrum, stue, atelier eller hvad dagsformen nu tilsiger. Derudover er der flere rum til opbevaring samt gode værk­steds­mu­lig­he­der. I den sydlige fløj er der indrettet kreativt værksted med separat indgang og toilet­fa­ci­li­te­ter. At beskrive alle rum i denne magiske ejendom vil være alt for omfattende, men det er i sandhed en ejendom som skal opleves. Indtrykkene skal suges ind og ejendommen skal mærkes.

Orø har en ideel placering med blot 1 time til København, så I hurtigt kan komme frem og tilbage.
Desuden rummer huset mulighed for flexbolig-status.


Vi glæder os helt vildt til at fremvise denne perle, så kontakt os i dag for nærmere aftale.



Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Holbæk (74.129 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.470 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.438 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.890 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
43104029
Boligareal
144 m²
Kælder
44 m²
Vægtet areal
388 m²
Rum/værelser
4/2
Grundareal
3.767 m²
Antal etager
1
Byggeår
1951
Energimærke
G
Liggetid
35 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Allan Bachmann

Indehaver, Afdelingsleder

aba@edc.dkEDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Labæk 10, 4300 Holbæk

431@edc.dk59 45 10 02