Villa fra EDC

Banevej 22

4180 Sorø

8.850.000 kr.

10/6 rum, 248 m²

PRAGTFULD LIEBHAVERVILLA MED STOR PARKLIGNENDE HAVE TÆT VED SØ OG SKOV

Frederikshøj er en utrolig smuk arkitektonisk liebhavervilla med en helt fantastisk parklignende have lige ved de naturskønne omgivelser ved Sorø Sø og Sønderskoven.

Ejendommen er beliggende på en af Sorøs mest attraktive villaveje på Frederiksberg i Sorø med gåafstand til såvel Sorø Centrum som til stationen. Her er kort afstand til skole, børnepasning, sportsområde og indkøb.

Haven er på alle måder indbydende og flot anlagt med en hyggelig parklignende have med to ter­ras­se­om­rå­der i niveau med stueplan, hvor både sol og skygge kan til- og fravælges hele dagen. Her er god plads til leg og boldspil. Grunden er på hele 1.651 kvm og der kan reelt frasælges en separat byggegrund, hvis køber måtte ønske det. Desuden dobbelt carport med to udhuse samt overdækning til brænde.

Ejendommen fremtræder i virkelig god stand og husets sjæl fornemmes med det samme, når man træder ind i den stilfulde hall og ser den imponerende trappe. De smukke stuer en suite i stueplan er indbegrebet af herskabelighed og god stemning. Her er et pragtfuldt lysindfald fra de store vinduespartier.

Boligen er inden for de senere år gennemgribende moderniseret og fremtræder i ind­flyt­nings­klar stand med højt til loftet samt både stuk og roset i alrum og de to stuer én suite. Eksklusivt køkken med elementer fra Handcrafted Interior med Gaggenau køl/frys, ovn og opvaskemaskine samt Quooker vandarmatur. Desuden smukt ege­træs­par­ket­gulv med store stave i hele stueetagen, stilfuldt badeværelse med italienske lavaklinker, Focus Plus vaskeskab og Vola armaturer. Der er isat nye vinduer og yderdøre i 2019. God, tør og anvendelig kælder i boligstandard med smarte DUKA ventilatorer, som sikre et godt indeklima.

Boligen indeholder: Stilfuld hall med imponerende trappe til 1. sal. To dejlige lyse stuer én suite. Den ene stue er med karnap og hyggelig pejs med indsats. Lækkert køkken/alrum fra 2020 med udgang til terrasse på begge sider af huset. Alrummet er i åben forbindelse med kontorplads. 1. sal: Repos med trappe til 2. sal. Tre store soveværelser - det ene med balkon og walk in closet. Nyt stilfuldt badeværelse fra 2020 med gulvvarme, bord­ar­ran­ge­ment og bruseniche. 2. sal: Stue/alrum. 2 gode værelser. Kælderen er indrettet med entré, ekstra badeværelse med toilet, bruseniche og opvarmet gulv, pænt bryggers med bord-/va­skear­ran­ge­ment, fyrrum, stort hobbyrum samt viktualierum med bl.a. integreret køleskab samt indbygningsovn.

En virkelig smuk liebha­ve­re­jen­dom og en arkitektonisk perle med en skøn have og en helt fantastisk beliggenhed.

Sorø er kendt for sine naturskønne omgivelser med mange søer og skove. Sorø har en central beliggenhed på Sjælland. God infrastruktur med bl.a. mo­tor­vejs­for­bin­del­se til København og Fyn/Jylland samt tog hver ½ time til såvel København som Fyn/Jylland. Byen byder på alle ind­købs­mu­lig­he­der, gymnasiet Sorø Akademi og Akademihaven, dag­in­sti­tu­tio­ner samt både privatskole og folkeskoler. Hertil kommer kul­tu­rak­ti­vi­te­ter i form af biograf, rigt foreningsliv, kulturcafé, museer m.v. Sorø Golfklub og det naturskønne område ved Tystrup Sø og Susåen ligger godt 4 km syd for Sorø.

Fakta om Sorø (30.478 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.537 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.041 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.854 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
22,1

Oplysninger

Sagsnr.
41803239
Boligareal
248 m²
Kælder
80 m²
Vægtet areal
288 m²
Rum/værelser
10/6
Grundareal
1.651 m²
Antal etager
2
Byggeår
1920
Ombygget
1974
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
5.705 kr.
Pris/m²
30.729 kr.
Pris
8.850.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
101 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
445.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
49.837 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
39.398 kr.
Læs mere om boliglån

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Heine Amstrup

Partner & Daglig leder

heine@edc.dk29 27 17 27EDC Selandia Sorø ApS

EDC Selandia Sorø ApS

Storgade 13, 4180 Sorø

418@edc.dk57 86 11 00