Villa fra EDC

Drosselvej 57

4171 Glumsø

6/5 rum, 231 m²
Solgt

Velbeliggende villa til den pladskrævende familie

Velkommen til Drosselvej 57, en pragtfuld bolig beliggende i et attraktivt kvarter i Glumsø. Med sine 231 kvadratmeter fordelt på to plan, er denne ejendom ideel til den pladskrævende familie eller hvis man blot ønsker en masse kvadratmeter at boltre sig på i hverdagen.
Glumsø er beliggende mellem Næstved og Ringsted, og som stationsby er der både bus- og togstation med forbindelse til Næstved, Ringsted og København. Fra ejendommen er der desuden kort afstand til supermarkeder, sportsforening samt trygge skoleveje til børnene. Endvidere kan du nyde godt af den smukke natur bl.a. omkring Glumsø sø samt se frem til, at blive en del af et aktivt lokalsamfund med et godt foreningsliv, som giver et væld af muligheder med fri­tidsak­ti­vi­te­ter til både børn og voksne.
Når du træder ind ad hoveddøren, mødes du af en rummelig entré, hvorfra der er adgang til husets imponerende hjerte – det store køkken-alrum. Her kan familien samles omkring madlavning og diverse sociale sammenkomster i et åbent og lyst miljø med åben forbindelse til stuen. Fra køkken-alrummet er der også adgang til to gode værelser, hvoraf det ene har et tilhørende walk-in closet, som giver ekstra op­be­va­rings­plads. Et stort badeværelse og et praktisk bryggers fuldender stueplanens funktionelle layout.
I entréen har du desuden trappe til 1. salen, hvor du kan se frem til en stor repos med adgang til endnu et rummeligt badeværelse samt to store soveværelser. Reposen kan indrettes som et ekstra opholdsområde, kontor eller legeområde, afhængigt af familiens behov.
Ejendommen ligger på en 928 kvadratmeter stor grund med en sydvestvendt have, der giver masser af solskin dagen lang. Haven er beliggende ugeneret og er perfekt til udendørs aktiviteter, afslapning mv.
Til herligheden hører også en 35 kvadratmeter carport med dertilhørende isoleret værksted.
Drosselvej 57 er en ideel bolig for den store familie, der ønsker en rummelig, funktionel og smukt beliggende bolig i Glumsø. Med dens velovervejede planløsning og attraktive beliggenhed, er denne ejendom en unik mulighed, som du ikke vil gå glip af.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Næstved (84.747 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.514 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.304 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.026 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
47113528
Boligareal
231 m²
Vægtet areal
227 m²
Rum/værelser
6/5
Grundareal
928 m²
Antal etager
1
Byggeår
2005
Energimærke
C
Liggetid
15 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Rasmus Lange Jacobsen

Ejendomsmægler, MDE

rlj@edc.dk40 30 90 9258 58 80 74EDC Poul Erik Bech Næstved

EDC Poul Erik Bech Næstved

Østergade 2, 4700 Næstved

471@edc.dk55 78 66 00