Villa fra EDC

Torkilstrupvej 20, Rye

4060 Kirke Såby

5/4 rum, 136 m²
Solgt

Lækkert landsted i " Skjoldungernes " Nationalpark

Højt beliggende med kanon udsigt mod store skovområder, ligger dette landsted - ikke langt fra Kirke Såby, og med nem adgang til både Roskilde og Holbæk.

Jorden - 6 ha. - ligger samlet i ét stykke bagved ejendommen - udlagt med folde, græs til wrap/slet og grænsende til beplantet moseområde. Et eldorado for naturelskeren, jægeren og dem med hobbydyr, hvad enten det er heste, køer, geder eller får.

Gode adgangsforhold sikrer nem adgang både til boligen og den rummelige udbygning.

Sme­de­jern­slå­ger fører ind til gårdpladsen som vender helt perfekt med udsigt over det tilhørende jordareal. Der er lavet "tunneldrivhus" i galvaniserede spær med påspændt plast. Her kan dem med grønne fingre få både tidlige kartofler, jordbær samt senere vindruer m.v.

Den opr. staldbygning rummer alle praktiske faciliteter, fyrrum med træpillefyr, grovkøkken med va­ske­fa­ci­li­te­ter, garage, staldafsnit med højt til loftet, samt indskudt etage til lager, hø og halm. En del af stalden kan fungere som løsdriftsstald med direkte adgang til foldene. En rigtig god bygning for dem som deler landlivets glæder.

Boligen som er særdeles godt udnyttet i 2 plan, har en rigtig god loftshøjde og gulvvarme i begge plan. udrettet med den "fine entré" - skøn opholdsstue med udgang til haven - og adgang til det store indrettet køkken med kæmpe køkkenø og masser af skabe - herfra adgang til baggangen som giver adgang til velfungerende badeværelse - i modsatte ende af køkkenet er der trappen til 1. sal som har hele 4 værelser, et stort, 2 lidt mindre og et lille (kontor), masser af gode vinduer sikrer godt lys-indfald ialt 136 meget gode kvadratmeter.

Virkelig en landejendom for dem som ønsker at flytte ind i gode rammer og ikke bruge al sin fritid på renoveringer/istand­s­æt­tel­ser, her kan i fra dag 1 nyde livet, jeres hobbydyr og dyrke jeres egne grøntsager, der er også mange frugttræer - bare kom og kig.

Fakta om Lejre (29.347 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.548 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.212 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
47503662
Boligareal
136 m²
Vægtet areal
130 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
60.960 m²
Antal etager
1
Byggeår
1921
Energimærke
C
Liggetid
42 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

EDC Selandia Vejgaard & Partnere

Ejbyvej 59, Ejby, 4623 Lille Skensved

475@edc.dk56 82 00 95