Villa fra EDC

Havholm Agervej 4

4050 Skibby

5/4 rum, 180 m²
Solgt

Flot villa i nyt villakvarter

På Havholm Agervej 4 finder du en imponerende familievilla, der byder på 180 m2, suppleret af en 54 m2 dobbelt carport og et isoleret udhus. Med en luft-til-vand varmepumpe og et 6 kWh solcelleanlæg, udstyret med et 10 kWh batteri, er denne ejendom ikke kun rummelig, men også bæredygtig og energieffektiv. Denne villa er perfekt til den moderne børnefamilie hvor komfort og funktionalitet er i højsædet.

Ved indgangen mødes du af et fantastisk lysindfald i entreen, takket være to smukke ovenlysvinduer. Entreen forbinder husets tre børneværelser, alle udstyret med indbyggede skabe, samt adgang til det ene af de to elegante badeværelser og et bryggers med teknikskab. Den flotte New Yorker-dør fører dig videre til det rummelige HTH køkken/alrum, ideelt til familiemiddage og samvær. Her er der også indgang til et praktisk depotrum. Store dobbeltdøre og vinduespartier i både køkken/alrum og stue sikrer et behageligt og naturligt lys igennem hele dagen. Et ovenlysvindue med regnsensor over køkkenøen tilføjer en ekstra dimension af lys og funktionalitet. Fra stue og køkken/alrum er der adgang til en stor overdækket træterrasse mod syd, perfekt til afslapning og hyggelige øjeblikke med familien.

Ejendommen rummer desuden et soveværelse med eget luksuriøst badeværelse og skabs­ar­ran­ge­ment. En rummelig carport med plads til to biler er tilknyttet huset, hvis tag er udstyret med 6 kW solceller og et 10 kW batteri. Carporten er elegant beklædt med thermo-fyr-lister, der kræver minimal ved­li­ge­hol­del­se. Huset er opført med ensidig taghældning med tagpap og Taurus mursten, og der er gulvvarme i hele huset. Stue, køkken/alrum og værelser prydes af slidstærkt og ved­li­ge­hol­del­ses­frit laminat Alicante XL sildebensgulve.

Kvalitet er i højsædet i denne villa, der lever op til alle standarder for et moderne klimahus. Ved at vælge at bygge med os får du "All Inhusive", der inkluderer Velfac 200 lavenergi vinduer, et køkken fra HTH eller KVIK, væghængte toiletter samt et fuldautomatisk ven­ti­la­tions­an­læg med var­me­gen­vin­ding og solcelleanlæg. Dette hus er en investering i både komfort og fremtid.

Beliggende i Skibby Bakke, et nyt boligområde i forlængelse af det oprindelige Skibby, tilbyder denne ejendom en fantastisk beliggenhed. Med smukke naturområder i nærheden og bekvem adgang til offentlig transport, ind­købs­mu­lig­he­der samt skoler, institutioner og idrætsklubber, er Skibby et attraktivt sted at kalde hjem.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Frederikssund (46.358 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.474 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.273 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.990 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
36009057
Boligareal
180 m²
Vægtet areal
0 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
700 m²
Antal etager
1
Byggeår
2022
Energimærke
A2020
Liggetid
33 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jane Christensen

Ejendomsmægler, MDE

jane@edc.dk26 80 70 6158 58 75 24EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Ny Østergade 1A, 3600 Frederikssund

360@edc.dk47 31 00 98