Villa fra EDC

Skibsvej 42

4040 Jyllinge

4/3 rum, 124 m²
Solgt

Skøn villa i det populære Skibskvarter

Velkommen til Skibsvej 42, 4040 Jyllinge - en perle beliggende i det eftertragtede Skibskvarter. Her får du en fantastisk mulighed for at blive en del af et charmerende område med kort afstand til havnemiljøet, Roskilde Fjord, dag­lig­va­re­bu­tik­ker, skoler og meget mere.
Denne skønne ejendom fra 1977 byder på 124 veludnyttede kvadratmeter, som er fordelt på en praktisk og indbydende planløsning. Huset emmer af charme og er perfekt til børnefamilien eller dem der ønsker en fornuftig villa til når børnene er flyttet hjemmefra.
Når du træder ind i huset, bliver du mødt af en lys og rummelig entré, der byder dig velkommen hjem. Det funktionelle køkken har god skabsplads og alt, hvad du behøver for at tilberede lækre måltider. Det ligger i åben forbindelse med den store og lyse stue, som giver plads til både so­faar­ran­ge­ment og spisebord, og herfra er der direkte adgang til terrassen, hvor du kan nyde de lange sommeraftener. Huset rummer også et soveværelse med god plads til garderobeskabe samt to værelser, der kan bruges som børneværelser, kontor eller gæsteværelser. Huset har et opdateret bru­se­ba­de­væ­rel­se i forbindelse med for­æl­dresove­væ­rel­set, samt et originalt gæstetoilet. Yderligere er der et praktisk bryggers med va­ske­fa­ci­li­te­ter og ekstra op­be­va­rings­plads.
Udenfor venter en stor, ugeneret have på den 900 m2 store grund, hvor der er masser af plads til leg, afslapning og haveprojekter. Der er også carport, samt et skur til opbevaring.
Denne ejendom er perfekt for dem, der ønsker at bo i rolige og naturskønne omgivelser med alle hverdagens nødvendigheder inden for rækkevidde.
Kontakt os i dag for en fremvisning og oplev denne skønne bolig med egne øjne. Skibsvej 42 venter på at byde dig velkommen hjem.
Jyllinge byder på så meget. Sommeren bliver lidt dejligere, når alle de skønne aktiviteter og lange løbe- og gåture kan nydes ved Roskilde Fjord. Bådlivet omkring havnene er helt unikt og børnene kan du trygt lade opvokse i det børnepopulære Jyllinge. Med kun 30 km. til København og 15 km. til Roskilde er Jyllinge særdeles attraktivt beliggende ved Roskilde Fjord. I starten af 1900-tallet søgte mange kunstmalere til Jyllinge, tiltrukket af det særlige lys og de mange smukke motiver langs med fjorden, og byen var på det tidspunkt kendt som et "Lille Skagen". I dag er der lidt mere end 10.000 indbyggere i Jyllinge, vi har 2 store skoler, mange dag­in­sti­tu­tio­ner, 2 lystbådehavne og en gammel jol­le­fi­ske­ri­havn. Idræts­fa­ci­li­te­ter med bl.a. idrætshal, stor oplyst kunststof-fodboldbane samt svømmehal. I Jyllinge Centret findes der alle de ind­købs­mu­lig­he­der, som du har behov for i dagligdagen.

Fakta om Roskilde (90.931 indbyggere)

Kommuneskat
25,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.698 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
4.304 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.943 kr./md.
Antal folkeskoler
17
Gns. klassekvotient
20,7

Oplysninger

Sagsnr.
40402945
Boligareal
124 m²
Vægtet areal
130 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
900 m²
Antal etager
1
Byggeår
1977
Energimærke
E
Liggetid
16 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Casper Lassen

Partner, ejendomsmægler, MDE

calas@edc.dk40 30 90 7658 58 72 29EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Jyl­lin­ge­cen­tret 7, 4040 Jyllinge

404@edc.dk46 73 02 01