Villa fra EDC

Svanekevej 56

3700 Rønne

3.295.000 kr.

6/4 rum, 196 m²

Nydeligt istandsat familievilla i Rønne med skøn aflukket have og central beliggenhed - lige til at flytte ind i!

Denne istandsatte og ind­flyt­nings­kla­re ejendom på Svanekevej 56 er perfekt for børnefamilien, der ønsker både plads, moderne komfort og en central beliggenhed tæt på alle hverdagens nødvendigheder. Ejendommen ligger lige op ad en cykelsti, der fører direkte til skoler, campus og diverse sport­s­fa­ci­li­te­ter som svømmehal og fodboldbaner. Her er I tæt på det hele, men alligevel i rolige omgivelser, hvor man kan trække sig tilbage og nyde tilværelsen.

Villaen er som skabt til en børnefamilie, og med 196 m² beboelse og fire værelser er der god plads til hele familien. Boligen er gennemgribende istandsat af ejer, og fremtræder i flot og moderne stand, som er lige til at flytte ind i. I 2023/2024 blev bryggerset og de to badeværelser færdiggjort, indrettet med stilrene materialer og har en moderne stil, der vil falde i enhver smag. Køkkenalrummet byder på masser af skabsplads, en lækker massiv bordplade samt en skøn køkken-ø med vinkøleskab og to barstole. Det er familiens samlingsted, hvor der laves lektier og snakkes, mens der kokkereres.

Ejendommen er opført i 1½-plan med pudset facader, hvide termo- og energivinduer, rødt betonstentag samt tagpaptag på sidebygningen. Opvarmes primært med fjernvarme og har gulvvarme i det meste af stueplan, hvilket sikrer en behagelig temperatur hele året rundt.

Udenfor fortsætter det positive indtryk med en skøn aflukket have, hvor solen kan nydes det meste af dagen. Haven er som skabt til en børnefamilie, der ønsker plads til leg og udfoldelse. Her er der rig mulighed for at opstille gyngestativ, pool, boldbane, trampolin og andre uden­dør­sak­ti­vi­te­ter. På den store overdækkede terrasse finder I et lækkert udekøkken, hvor sommerens grillaftener kan nydes i fulde drag. Foran den overdækkede terrasse har ejer netop færdiggjort den nye fliseterrasse og de to flotte markiser, som er prikken over i’et i denne vidunderlige oase.

Boligen indeholder:
Funktionelt bryggers med god skabsplads og installation til vaskemaskine og tørretumbler. Flot, moderne køkken med hvidevarer – åbent til stue. Stor stue med god plads til spisebord og sofagruppe. Fra stuen er der direkte udgang til den skønne overdækkede terrasse, som fungerer som ekstra stue i som­mer­må­ne­der­ne. "Krea-rum” / hobbyrum med skri­ve­bord­s­plads og delvis åbent til køkken og stue. Rummet kan eventuelt ændres til spisestue. To værelser i forlængelse af hinanden – begge med skabe. Entré med trappe til 1. sal og nedgang til lille kælder. Lækkert, nyt badeværelse med væghængt toilet, hånd­va­skar­ran­ge­ment, muret brus m.m.

1. salen indeholder:
Møblerbar repos. Flot badeværelse i samme stil som i stueplan, samt to store værelser.

Derudover forefindes:
Garage med ladeboks til elbil, samt tilhørende udhus med lille værksted og op­be­va­rings­plads. Drivhus, samt overdækning til haveredskaber mv.

Velkommen til Svanekevej 56 i Rønne – en ind­flyt­nings­klar ejendom i flot, moderne stil og med plads til hele familien!

Fakta om Bornholm (39.332 indbyggere)

Kommuneskat
26,2%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.243 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.614 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.027 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
19,5

Oplysninger

Sagsnr.
37105797
Boligareal
196 m²
Kælder
11 m²
Vægtet areal
202 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
1.144 m²
Antal etager
1
Byggeår
1923
Ombygget
1996
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
2.635 kr.
Pris/m²
16.312 kr.
Pris
3.295.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
28 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
165.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
18.565 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
14.690 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Erfaring, lokalkendskab og seriøsitet

Jeg har boet på Bornholm hele mit liv, hvor jeg har solgt ejendomme siden 2004. Jeg har stor erfaring og godt lokalkendskab, hvilket er 2 vigtige elementer i en bolighandel. Jeg gør mig umage hver dag for at give mine kunder den bedste oplevelse, fordi for mig er en handel ikke bare en handel.

Dan Dellgren

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

dan.dellgren@edc.dk20 13 85 02EDC BornholmerBo

EDC BornholmerBo

Tornegade 1-3, 3700 Rønne

371@edc.dk56 95 56 83