Villa fra EDC

Lejrevej 12

3650 Ølstykke

5/4 rum, 146 m²
Solgt

Familiens drøm om en super flot og velholdt bolig i Nor­man­n­er­kvar­te­ret

Velkommen til Lejrevej 12, en charmerende etplansvilla beliggende i det eftertragtede Nor­man­n­er­kvar­ter i Ølstykke. Dette område er kendt for sin børnevenlige atmosfære, hvilket gør det til et ideelt sted for familier at slå sig ned. Her er lukkede veje, grønne områder, nærhed til dag­in­sti­tu­tio­ner og skoler samt relativt kort afstand til gode ind­købs­mu­lig­he­der og S-tog i Stenløse eller Egedal.

Denne villa fra 1972 har gennemgået adskillige forbedringer, hvilket har løftet boligens standard betragteligt, f.eks. kan nævnes opdatering af køkken, døre og vinduer samt flotte udendørs fli­se­be­læg­nin­ger. I det hele taget fornemmer du hurtigt at nuværende ejer har kælet for detaljen gennem tiden, passet godt på huset og overdrager et skønt og atmosfærefyldt hus til dig.

Med 146 effektive og veludnyttede bo­lig­kva­drat­me­ter, byder ejendommen på hele fire værelser, alle med indbyggede skabe, som giver rigelig plads til både for­æl­dresove­væ­rel­se, børneværelser, kontor/ gæsteværelse. Den store opholdsstue i vinkel og med åben forbindelse til det flotte køkken udgør hjertet i hjemmet og skaber en perfekt ramme for fælles aktiviteter og hyggelige stunder med familie og venner. Læg hertil gæstetoilet, badeværelse med både kar og brus samt et stort og rummelig bryggers med egen indgang. Alt dette gør det nemt og bekvemt for at din familie kan få hverdagen til at hænge sammen uden logistiske udfordringer.

Grunden på 700 kvadratmeter byder på en skøn og velholdt have med stor havestue, terrasse, græsplæne til leg og boldspil. En af havens største forcer er den store udestue/overdækkede terrasse, med direkte forbindelse til opholdsstuen. Her er mulighed for at få følelsen af udendørs ophold uanset vejret. Her kan du nyde de lune sommeraftener med familie og venner, eller blot finde ro og afslapning i hverdagen.

Der er gode par­ke­rings­for­hold på grunden, idet der er etableret en stor p-plads foran huset med god plads til trailer, campingvogn mv., og uden at dette fornemmes/ses inde fra spisestuen. Endvidere får husets handywoman en drøm af en garage til motorcyklen, bilen og alt tilhørende værktøj.
Lejrevej 12 er den perfekte bolig for familien, der søger en rummelig og opdateret villa i et af Ølstykkes mest eftertragtede kvarterer. Kom og oplev denne dejlige bolig og mærk den hyggelige atmosfære, der kendetegner Nor­man­n­er­kvar­te­ret.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Egedal (45.532 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.268 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.717 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.944 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
22,8

Oplysninger

Sagsnr.
36605308
Boligareal
146 m²
Vægtet areal
158 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
700 m²
Antal etager
1
Byggeår
1972
Energimærke
E
Liggetid
57 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jessica Hansson

Partner, ejendomsmægler, MDE

jsl@edc.dk21 43 85 84EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

EDC Poul Erik Bech, Stenløse/Ølstykke

Byvej 29, 3660 Stenløse

366@edc.dk47 17 07 77