Villa fra EDC

Vandværksvej 3, Landerslev

3630 Jægerspris

3/2 rum, 128 m²
Solgt

Ind­flyt­nings­klar villa, med sjæl og charme

Drømmer du om en villa med historisk charme og moderne be­kvem­me­lig­he­der? Så er denne skønne villa på Vandværksvej 3 i Landerslev, noget for dig. Villaen udstråler en unik sjæl, der virkelig bør opleves!

Boligen består i dag af 2 gode værelser, men med mulighed for flere - hvilket gør den ideel for både familier, eller dem hvor børnene er flyttet hjemmefra. De lyse og indbydende rum er smagfuldt opdateret, og her mødes historisk atmosfære med moderne komfort. Stuen byder på sprossede vinduer mod haven, der skaber en behagelig og afslappende stemning, mens haven kan nydes såvel inde som ude.

Køkkenet er funktionelt indrettet med god op­be­va­rings­plads og moderne faciliteter, så du kan tilberede lækre måltider til familie og venner. Badeværelset er rummeligt og stilfuldt, og huset tilbyder endda et gæstetoilet.

Den velanlagte have giver rig mulighed for at nyde udendørslivet. Her er plads til både leg og afslapning i haven, og de gode terrasser indbyder til hyggelige grillmiddage og solrige dage. Den velplejede have er nem at holde og byder på masser af privatliv.

Landerslev i Jægerspris er kendt for sin naturskønne beliggenhed og rolige omgivelser. Her er du tæt på både skov og strand, hvilket giver rig mulighed for fril­uftsak­ti­vi­te­ter året rundt. Samtidig er der gode forbindelser til Frederikssund og resten af Nordsjælland, så du nemt kan pendle til arbejde eller tage på udflugter, samt nærliggende ind­købs­mu­lig­he­der i Jægerspris.

Denne villa er den perfekte kombination af historie, komfort og en skøn beliggenhed. Gå ikke glip af muligheden for at gøre Vandværksvej 3 til dit nye hjem. Kontakt os i dag for en fremvisning, og oplev selv denne perle i Jægerspris.

Fakta om Frederikssund (46.358 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.474 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.273 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.990 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
36009265
Boligareal
128 m²
Vægtet areal
148 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
712 m²
Antal etager
1
Byggeår
1877
Energimærke
C
Liggetid
26 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mille Rosenlund Nymann

Ejendomsmægler, MDE

miny@edc.dk23 37 94 53EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Ny Østergade 1A, 3600 Frederikssund

360@edc.dk47 31 00 98