Villa fra EDC

Gyldenstens Vænge 24

3600 Frederikssund

7/5 rum, 183 m²
Solgt

Imponerende kvalitetsvilla til marker og i gåafstand til fjorden og Marbæk strandpark.

På Gyldenstens Vænge 24 i Frederikssund venter en storslået kvalitetsvilla, der med sin sublime beliggenhed og imponerende konstruktion står som en perle blandt boliger. Villaen ligger direkte ud til åbne marker og for enden af en rolig, lukket stikvej i et familievenligt kvarter tæt ved fjorden. Opført i 2008 med en usædvanlig sans for detaljen og med fokus på energirigtige løsninger, fremstår huset som et vartegn for moderne boligkunst.
Boligen råder over hele 5 værelser, strategisk fordelt i to afdelinger, hvilket giver mulighed for både privatliv og fællesskab. Der er 2 elegante badeværelser, en indbydende entré og et praktisk bryggers, der tilsammen udgør en komplet ramme om det daglige liv.
Køkkenet, alrummet og stuen er en imponerende åben planløsning i 2 niveauer, hvor de høje lofter og de store vinduespartier giver en vidunderlig følelse af rummelighed og lys. Herfra kan man nyde en betagende udsigt over de grønne marker, der ændrer karakter med årstiderne og inviterer naturen helt ind i hjemmet.
Den tidligere garage er nu forvandlet til et alsidigt aktivitetsrum, hvor man kan lade kreativiteten blomstre med enten golfkøllen eller malerpenslen i hånden. Dette rum fungerer også som et perfekt tilflugtssted for teenagerne, når der skal holdes fest eller hygges med vennerne.
Haven er anlagt med tanke på nem ved­li­ge­hol­del­se, men uden at gå på kompromis med charmen. Her finder man forskellige ter­ras­se­mil­jø­er, der inviterer til udendørs afslapning og socialt samvær, samt et drivhus, der tilføjer et strejf af idyl og muligheden for at dyrke egne grøntsager.
Gyldenstens Vænge 24 er ikke bare en bolig; det er et hjem skabt med kærlighed til detaljen og en respekt for omgivelserne. Her forenes kvalitet, komfort og skønhed i en harmonisk helhed, der tilbyder en hverdag fyldt med ro, luksus og nærhed til naturen.

Fakta om Frederikssund (46.358 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.474 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.273 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.990 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
36009284
Boligareal
183 m²
Vægtet areal
187 m²
Rum/værelser
7/5
Grundareal
670 m²
Antal etager
1
Byggeår
2008
Energimærke
A2010
Liggetid
39 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Simon Herløv

Partner, ejendomsmægler, MDE

sijo@edc.dk28 56 16 57EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Ny Østergade 1A, 3600 Frederikssund

360@edc.dk47 31 00 98