Villa fra EDC

Høveltsvangsvej 17

3450 Allerød

4/3 rum, 116 m²
Solgt

Charmerende villa med potentiale i roligt område af Allerød

Velkommen til Hø­veltsvangs­vej 17 i 3450 Allerød, hvor du finder denne charmerende villa fra 1959. Med et boligareal på 116 m² fordelt på tre værelser, et spisekøkken, en opholdsstue med brændeovn, en udestue og et badeværelse, byder denne bolig på masser af muligheder for at skabe dit drømmehjem. Villaen ligger på en 829 m² stor grund, som giver rigelig plads til både ha­ve­ak­ti­vi­te­ter og eventuelle tilbygninger.
Når du træder ind i villaen, mødes du af en hyggelig atmosfære i opholdsstuen, hvor brændeovnen skaber en varm og indbydende stemning. Spisekøkkenet er funktionelt og rummeligt, perfekt til både hverdagens måltider og hyggelige middage med familie og venner. De tre værelser giver god plads til børneværelser, kontor eller gæsteværelser.
Udestuen forlænger sommeren og giver dig mulighed for at nyde haven, uanset vejret. Det tilhørende værksted/bryggers er ideelt til opbevaring og mindre gør-det-selv-projekter. Desuden er der en carport, så du kan parkere bilen trygt og godt.
Villaen trænger til modernisering, hvilket giver dig mulighed for at sætte dit helt eget præg på boligen. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Ønsker du mere plads, kan du vælge at lave en tilbygning eller måske endda bygge nyt. Den store grund giver mulighed for at udvide boligarealet og skabe en endnu større og mere moderne bolig.
Hø­veltsvangs­vej ligger i et roligt og attraktivt område af Allerød. Her er du tæt på naturskønne områder, gode skoler, dag­in­sti­tu­tio­ner og ind­købs­mu­lig­he­der. Allerød byder også på et væld af fri­tidsak­ti­vi­te­ter, så der er noget for enhver smag.
Denne villa er en enestående mulighed for dig, der drømmer om at skabe dit eget hjem i dejlige omgivelser. Kontakt os for en fremvisning og oplev selv de mange muligheder, denne ejendom byder på.

Fakta om Allerød (25.962 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.336 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.267 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.879 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
21,5

Oplysninger

Sagsnr.
32703533
Boligareal
116 m²
Vægtet areal
118 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
829 m²
Antal etager
1
Byggeår
1959
Energimærke
F
Liggetid
72 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Allerød/Lynge/Birkerød

Amtsvej 2, 3450 Allerød

327@edc.dk48 13 46 00