Villa fra EDC

Frederiksværkvej 81A

3390 Hundested

4/3 rum, 121 m²
Solgt

Energirigtig villa nær Lynæs Havn

Beliggende i det eftertragtede område Lynæs, som er kendt for sin naturskønne beliggenhed og maritime atmosfære, finder du dette energirigtige hus. Huset tilbyder et godt energimærke, 3 gode værelser og en større grund end gennemsnittet, der gør den til det ideelle hjem for både familier og par.

Husets klimaskal er i topklasse med et tag fra 2010, hvor der samtidig blev efterisoleret, samt nyere vinduer og en moderne luft til vand varmepumpe. Disse ener­gibe­spa­ren­de tiltag har givet villaen energimærke B, hvilket betyder lave varmeudgifter og et behageligt indeklima året rundt.

Med et boligareal på 121 m² rummer villaen en stor stue, der danner hjertet af hjemmet. Stuen er rummelig og indbydende, perfekt til både hyggelige familietider og gæstfri sammenkomster. Fra stuen er der udgang til den store overdækkede terrasse. Der er 3 gode værelser og mulighed for at lave et 4 værelse. Der er et nydeligt køkken med en spiseplads, der støder op til stuen – så ønsker I et køkken alrum? Så er det bestemt muligt at etablere. Badeværelset har en pæn størrelse og er i samme stil som køkkenet.

Ejendommen er beliggende på en 989 m² stor grund, der grænser op til et smukt område med træer. Dette skaber en fredelig og privat atmosfære, hvor man kan nyde naturen i fulde drag. Den store overdækkede terrasse er et særligt højdepunkt, som forlænger sommersæsonen og giver mulighed for udendørs ophold selv på regnfulde dage.
Lynæs er et område med mange kvaliteter. Beliggenheden tæt på Lynæs Havn gør det nemt at tage en afslappet gåtur ned til vandet og nyde den maritime stemning. Området byder også på gode fri­tids­mu­lig­he­der, herunder kitesurfing ved Lynæs Surfcenter, sejlads, fiskeri og na­tu­ro­p­le­vel­ser. Samtidig er der kort afstand til både skole og ind­købs­mu­lig­he­der, hvilket gør hverdagen nem og bekvem.

Denne villa er et fremragende valg for dem, der søger et hus hvor der ikke skal kastes tonsvis af penge ud af vinduet på varmeforbruget, og hvor standen er god og samtidig ønsker en skøn beliggenhed tæt på naturen. Her får du muligheden for at skabe et hjem, der opfylder alle dine drømme og behov.

Kom og oplev dettee fantastiske hus i Lynæs – jeres nye hjem venter på jer!

Fakta om Halsnæs (31.515 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.657 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.645 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.964 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
19,6

Oplysninger

Sagsnr.
33804820
Boligareal
121 m²
Vægtet areal
125 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
989 m²
Antal etager
1
Byggeår
1977
Energimærke
B
Liggetid
13 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Steven Ruest

Partner, ejendomsmægler, MDE

stru@edc.dk58 58 71 56EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Nørregade 28, 3390 Hundested

338@edc.dk47 98 28 18