Villa fra EDC

Blåmejsevej 26

3390 Hundested

3.595.000 kr.

5/4 rum, 155 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 25. okt. 9:00 - 15:00

Trelleborg villa med en fantastisk udsigt over Havnen og indsejlingen til Fjorden

Er du feinschmecker og leder efter en udsigt i særklasse, så har vi her hos EDC Hundested fået en villa til salg som vil matche alt, du kunne ønske dig. Du har nu muligheden for at købe en ejendom med udsigt over Hundested Havn, indsejlingen til Isefjord og ikke mindst et flot vue over byens tage.
Velkommen til Blåmejsevej 26, en funktionel ejendom beliggende i den idylliske kystby Hundested, hvor naturskønne omgivelser og et rigt havne liv går hånd i hånd. Denne villa tilbyder 155 m² velindrettet boligareal fordelt over 2 plan, perfekt til familien, der ønsker både plads og komfort. Med fire rummelige værelser er der rig mulighed for at indrette både soveværelser, kontor eller hobbyrum efter behov.
Boligen er placeret på en generøs grund på 910 m², hvilket giver masser af plads til udendørs aktiviteter, haveprojekter eller bare at nyde de solrige dage i fred og ro. Haven er en sand oase, hvor du kan skabe din egen grønne drøm, hvad enten det er en blomstrende have, en køkkenhave eller et legeområde til børnene.
Hundested er kendt for sin unikke beliggenhed ved Kattegat og Isefjord og herfra har du nem adgang til byens bedste badestrand med kridhvidt sand og lavvande, perfekte til en dag med afslapning eller vandsport.
Byens aktive havnemiljø byder på alt fra friske fiskefangster til kunsthåndværk og kulinariske oplevelser. Nørregade, byens centrale handelsstrøg, ligger inden for kort afstand, hvor du kan finde alt fra dag­lig­va­re­bu­tik­ker til hyggelige caféer.
For naturelskere er der utallige muligheder for at udforske området. Tag en tur til Spodsbjerg Fyr for en fantastisk udsigt over Kattegat, eller gå en tur langs Nordkyststien, der strækker sig fra Knud Rasmussens hus til det maleriske Kikhavn.
Beliggenheden er enestående, tæt på byens bedste badestrand, så tag håndklædet under armen og få en dukkert og besøg det rekreative område ved Spodsbjerg Fyr. Dette gør det til en ideel ejendom for dem, der værdsætter både kvalitet og nærhed til naturskønne omgivelser. Ejendommen ligger i gåafstand fra Hundested Havn, hvor man kan gå på indkøb hos kunst­hånd­vær­ke­re og dejlige gallerier, f.eks. Liisberg, Helle K., Backhaus Brown Glaspusteri eller Bendix Copenhagen.
Når sulten melder sig, vil et besøg på KNUD, Kamelens Kys, Proviant, Molen eller Lynæs Mad bar ikke skuffe selv den mest kræsne kender af god fisk og skaldyr – eller der er mulighed for at købe dejlig frisk fisk, som man selv kan smide på grillen. Halsnæs er kendt for sin skønne natur og heller ikke her skuffer Hundested naturelskere. Det kan anbefales at trave fra Hundested Havn til Kikhavn med Kattegat på den ene side og fastlandet på den anden. På turen til Kikhavn passeres Polarforsker Knud Rasmussens Hus, Spodsbjerg Fyr og Fyr gården, som efter at være blevet nedlagt som fyrmesterbolig i dag er lavet om til kunstmuseum, hvor kendte og mindre kendte kunstnere kan udstille deres kunstværker. Naturglæde finder man også i Ullerup Skov, det gamle fiskerleje i Kikhavn, Lynæs (som er et rent mekka for dem der holder af vandsport, blandt andet Kite Surfing) samt Skansen med de gamle kanoner.
Blåmejsevej 26 er ikke bare en bolig, men en livsstil. Her får du en sjælden kombination af komfort, naturskønhed og nærhed til både byliv og natur.
Denne villa er en perle, der sjældent kommer på markedet, og den venter blot på at blive dit nye hjem.
Tag springet og oplev det bedste af Hundested fra denne skønne base.

Fakta om Halsnæs (31.515 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.657 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.645 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.964 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
19,6

Oplysninger

Sagsnr.
33804894
Boligareal
155 m²
Vægtet areal
158 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
910 m²
Antal etager
1
Byggeår
1977
Energimærke
E
Ejerudgifter pr. md.
3.390 kr.
Pris/m²
22.753 kr.
Pris
3.595.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
2 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
180.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
20.140 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
16.020 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Søren Tvergaard

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler og valuar, MDE

stv@edc.dk30 70 87 8058 58 71 28EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Nørregade 28, 3390 Hundested

338@edc.dk47 98 28 18