Villa fra EDC

Grønnevang 121

3250 Gilleleje

4/3 rum, 105 m²
Købsaftale underskrevet

Familievenlig villa handles med lejer

Rummelig villa med 3 værelser handles med lejer.
Velkommen til denne villa beliggende på Grønnevang 121 i Gilleleje - en god mulighed for dem, der søger en bolig i dejlige omgivelser og med en central beliggenhed - tæt på indkøb, skole og offentlig transport.

Huset bærer præg af at være brugt, hvilket vidner om et levet liv og mange gode minder.
Indretningen af villaen er funktionel og rummelig, med et stort køkkenområde, hvilket gør madlavning til en leg.
De tre værelser og badeværelset byder på mange muligheder. De store vinduespartier i stuen sikrer et fint lysindfald og giver en dejlig forbindelse til haven med den direkte udgang til solrig terrasse, hvorfra du kan nyde et smukt kig over haven.

Terrassen er det ideelle sted for sommerens grillaftener, afslapning og hyggelige stunder med familie og venner. Grunden er på hele 918 m² og er prydet med diverse beplantninger. Villaen er i øjeblikket udlejet, hvilket gør den til en attraktiv mulighed for investorer, der søger en ejendom med en fast indtægt. Beliggenheden i Gilleleje er yderst attraktiv, med kort afstand til både skoler, ind­købs­mu­lig­he­der og naturskønne områder.

Gilleleje er kendt for sin charmerende havn og de dejlige strande, der indbyder til afslapning og friluftsliv. Byens hyggelige atmosfære og de mange fri­tidsak­ti­vi­te­ter gør det til et populært valg for både familier og par. Denne villa er en god mulighed for at erhverve en bolig med masser af potentiale i et attraktivt område. Uanset om du søger et nyt hjem eller en in­ve­ste­rings­mu­lig­hed, vil Grønnevang 121 i Gilleleje opfylde dine behov.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Gribskov (41.920 indbyggere)

Kommuneskat
25,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.955 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.818 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.121 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20

Oplysninger

Sagsnr.
37903133
Boligareal
105 m²
Vægtet areal
109 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
918 m²
Antal etager
1
Byggeår
1985
Energimærke
C
Liggetid
26 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

EDC Poul Erik Bech, Gilleleje

Gilleleje Hovedgade 17, 3250 Gilleleje

379@edc.dk48 30 08 13