Villa fra EDC

Skibstrupvej 35, Skibstrup

3140 Ålsgårde

4/3 rum, 148 m²
Solgt

Dette er et hus som skal ses - fantastisk beliggende med udsigt over marker

Velkommen til Skibstrupvej 35, et charmerende og flot istandsat bjælkehus, beliggende i det naturskønne 3140 Ålsgårde. Denne unikke villa fra 1986 med tilbygning fra 2005, tilbyder et ideelt hjem for familier, der ønsker en kombination af moderne komfort og landlig idyl. Med et boligareal på 148 m², hvoraf 54 m² er underetage, fordeler boligen sig med flere gode rum, der alle indbyder til ro og afslapning.
Villaens hjerte er det store køkken-alrum, hvorfra man nyder udsigten til åbne marker. Her er der både plads til den daglige madlavning og de hyggelige middage med venner og familie. Det nye køkken er veludstyret med bl.a bordplader i sortolieret egetræ, quooker i messing og indbygget kaffemaskine. Herudover er der et velindrettet pantry med køl/frys og god plads til køkkengrejet. Begge rum er designet med fokus på funktionalitet og æstetik, hvilket gør det en fornøjelse at tilbringe tid her - ikke mindst når man herudover også kan nyde de hyggelige stunder ved den installerede træpilleovn. Fra køkkenet er der udgang til den overdækkede terrasse som går rundt om huset.
Den store stue, med flere vinduespartier, byder på et fantastisk lysindfald og en smuk udsigt til den om­kring­lig­gen­de have. Den åbne planløsning gør det let at indrette med både sofahjørne samt plads til flere stole. Fra stuen er der adgang til et værelse samt en lille gang der fører ud til badeværelse med bruseniche, hvorfra man kan forsætte ind til et mindre gæsteværelse eller kontor.
Underetagen indeholder en rummelig entré samt stort nyt badeværelse, moderne indrettet med lækre materialer med mes­sing­de­tal­jer. Herudover et stort, lyst og lækkert soveværelse, godt med skabsplads og dobbeltdøre mod terrasse.
Grunden på 1022 m² tilbyder en stor, velanlagt have med masser af plads til leg og aktiviteter. Den store terrasse inviterer til udeliv, hvor man kan nyde solrige dage og lange sommeraftener med grill og afslapning. Flot og meget velholdt have som virkelig er et flot aktiv til denne bolig.
På grunden er der et godt anneks bag huset som kan indrettets til kontor, gæsteværelse eller bare opbevaring. Skønt orangeri samt stor carport og en indkørsel med plads til flere biler.
Placeringen i Ålsgårde er perfekt for naturelskere. Området er kendt for sin smukke natur og sine gode muligheder for udendørs aktiviteter som vandreture og cykling. Samtidig er der ikke langt til hverken Hornbæk eller Helsingør, hvor der er et bredt udvalg af shop­ping­mu­lig­he­der, kulturelle oplevelser og spisesteder.
Skibstrupvej 35 er en bolig, der kombinerer komfort, stil og en fantastisk beliggenhed. Her får I muligheden for at bo i et hus, der er lige så funktionelt som det er charmerende, og som tilbyder en tryg base for hele familien. Kom og oplev denne skønne villa, som er klar til at byde sine nye ejere velkommen.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring

Fakta om Helsingør (63.838 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.543 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
0 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.875 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
22,2

Oplysninger

Sagsnr.
30006757
Boligareal
148 m²
Kælder
54 m²
Vægtet areal
166 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.022 m²
Antal etager
2
Byggeår
1986
Ombygget
2005
Energimærke
D
Liggetid
51 dage

Thomas Hempler Toxman

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

tht@edc.dk42 11 09 4658 58 74 27EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Stengade 70, 3000 Helsingør

300@edc.dk49 25 00 50