Villa fra EDC

Strandhøjsvej 25A

2920 Charlottenlund

13/7 rum, 267 m²
Solgt

Fantastisk villa tæt på vandet

Velkommen til denne enestående villa, oprindeligt opført i 1887, der fortryller med sin spanske charme og tidløse elegance. Med sine over 400m2 etagemeter fordelt på to fulde plan, tilbyder denne villa en harmonisk blanding af historisk sjæl og moderne komfort.
Ved ankomsten til villaen mødes man af en smuk smuk entrè, som lader gæsten komme ind i et stort lyst rum.
Huset byder herfra på store, lyse stuer med imponerende vinduespartier. Disse store vinduer lader ikke kun lyset strømme ind, men giver også en betagende udsigt over den smukke have. En yderst rummelig spisestue giver rigelig plads til at samle familie og venner til større middage og festlige lejligheder.Stuerne er rummelige og indbydende, perfekte til afslapning foran den store gaspejs og sociale sammenkomster.
Køkkenet er funktionelt og velindrettet, og passer perfekt til husets stil. Her er der både plads og muligheder for at udfolde sig kulinarisk.
På første sal er der mulighed for at indrette op til fire værelser, samt finder man et stort badeværelse og et ekstra toilet, hvilket gør boligen ideel for en større familie.
Fra husets master bedroom er der adgang til den store terrasse, som lægger op til afslapning og udsigt over området.
Den store have er en oase af skønhed og ro. Her er der plads til både leg og afslapning med flere terrasser og solrige hjørner. Den halvt overdækkede terrasse er et fantastisk sted at nyde udendørslivet – smuk, hyggelig og indbydende. Haven indbyder til både boldspil og afslapning, og er et ideelt sted for både børn og voksne at tilbringe tid.
En særlig perle ved denne ejendom er den gamle stald, som er blevet omhyggeligt renoveret. Den tilbyder nu en fleksibel plads, der kan anvendes som te­e­na­ge­af­de­ling, spil- og hobbyrum, kontor, gæsteværelse, atelier eller noget helt andet, alt efter familiens behov og ønsker.
Til sidst, men ikke mindst, har villaen en tør kælder på 91 kvadratmeter inkl sauna med bad, vinrum og træningsrum. Denne ekstra plads kan anvendes til forskellige formål kun fantasien sætter grænser. Her er der masser af potentiale for at skabe de ekstra faciliteter, der kan fuldende drømmen om den perfekte bolig.
Med en direkte adgang til travbanen, er denne fantastiske villa fra 1887 er ikke blot et hus, men et hjem, hvor historie og moderne be­kvem­me­lig­he­der mødes i skøn forening på en beliggenhed, der ikke findes meget bedre, tæt på transport, Skovshoved havn, vandet og ikke mindst naturen
Her er tale om en hjem der skal ses og opleves.
Velkommen til.

Fakta om Gentofte (75.033 indbyggere)

Kommuneskat
24,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.639 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
4.189 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.905 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
26305206
Boligareal
267 m²
Kælder
91 m²
Vægtet areal
289 m²
Rum/værelser
13/7
Grundareal
1.261 m²
Antal etager
2
Byggeår
1887
Energimærke
D
Liggetid
43 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Tina Ortmann Abildgaard

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

toa@edc.dk40 32 00 1345 28 29 13EDC Hjort

EDC Hjort

Ordrupvej 105, 2920 Charlottenlund

263@edc.dk39 63 95 25