Villa fra EDC

Vejlesøvej 112

2840 Holte

15.495.000 kr.

5/3 rum, 193 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 22. sep. 14:00 - 17:00

Stemningsfuld og charmerende udsigtsvilla som samtidig er stilfuld og praktisk

Overalt hersker en stemning af ordentlighed, der gør, at man med sindsro kan nyde alle de dejlige romantiske og karakterfulde detaljer i denne eksklusive villa. Masser af lys og udsigt udover de parklignende haver, smukke lyse trægulve, spændende og praktisk planløsning, lidt forskudte plan der udnytter grundens potentiale og varierende loftshøjder, for bare at nævne nogle af elementerne. Udendørs et væld af stemningsfulde miljøer, praktiske udhuse, planteborde, nydelige brændeskure, solrige terrasser, bålplads, o.m.m. En særlig skøn oplevelse af udearealer!

Boligen byder på velkomst i dejligt lyst entrerum med fin garderobeplads og adgang til gæ­ste­ba­de­væ­rel­se samt kontor. Videre til den store spisestue som er åben til køkkenet, så et skønt køkken/alrum opnås her som husets hjerte og fordelingsrum. Skydedøre til TV stue med døre ud til gårdhaven mod syd. Køkkenet er fra Unoform med supplerende stor praktisk køkkenø, - så masser af plads til forberedelse og hygge med gæster og børn.

Et par trin ned til den flotte, store og enormt lyse opholdsstue med brændeovn og skøn kontakt ud til haven og terrasserne. Skønne energifulde opholdsarealer som rammerne for hverdagslivet for både te­e­na­gebør­ne­fa­mi­li­en, småbørns­fa­mi­li­en eller er par med behov for gæsteværelser, kontorer, etc., men stadig ønsker god plads til gæster og repræsentation.

I den ene ende af villaen er der for­æl­dre­af­de­ling med superlækkert eget badeværelse og masser af skabsplads. I den anden ende er der 2 store børneværelser (udover kontoret og TV stuen).

Bryggers med udgang til gården hvor der er indbydende udhus med ekstra køleskab, etc.

Grunden og udearealer er som tidligere nænvt, en af de ekstra flotte oplevelser. Ordentlighed går igen. Skønt velpasset og mange hyggelige miljøer der oser af stemning. Ankomstparti med plads til parkering af 2 biler under tag og videre tørskoet mod hoveddøren. På vejen nydelige og at­mos­fæ­re­ska­ben­de miljøer med bænk til gummistøvler og hundesnor, reol til opbevaring af brænde samt dekoration med græskar og andet års­tids­re­le­vant. En skøn daglig velkomst til dit hjem. Uret rundt om huset forbi solrig gårdhave mod syd/øst med morgensol og æbletræer. Endvidere isoleret udhus med plads til racercykler, golfudstyr eller jagtudstyr. Videre forbi plantebord og haveredskaber samt låge til haven. Her først terrasse med plads til udekøkkenet, - nu stort grill arrangement og pizzaovn. Herefter den store stenbelagte hovedterrasse ud for stuearealerne med sol dagen lang og endda den eftertragtede sene aftensol…. Og for at slutte cirklen rundt, kommer du forbi endnu 2 nydelige udhuse/brændeskure samt gang langs huset med blomsterbed langs siden og til sidst enden af ankomstpartiet hvor der er den omtalte plads til tørrestativ, etc. mellem bryggers og udhus.

Oveni i dette over­flø­dig­heds­horn af idyl kommer den kæmpe have mod vest/nord hvor solen skinner dagen lang. Flot græsplæne ned mod de høje træer og prinsessestien der forbinder Furesøen og Vejlesø. Egen bålplads har været flittigt brugt. Der er delvist åbent mellem haverne, som giver en fornemmelse og en udsigt som de gamle slotshaver. Betagende!

Placeret i eftertragtet kvarter med gåafstand til Holte Station med S-tog, Holte Midtpunkt med masser af ind­købs­mu­lig­he­der, Holte Skole, Furesøen, Næsseskoven, o.m.m. Det kan anbefales af mærke stemningen på Holte Stationsvej en lørdag eller søndag formiddag, - så kom og sid ned og få en kop kaffe. Eller en tidlig løbetur på stierne i Næsseskoven, vandski på Furesøen eller direkte på mo­un­tain­bi­ke­trail i Geelskov.

Ring for fremvisning på 21 70 00 11 eller book her via siden.

Fakta om Rudersdal (57.237 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.510 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.640 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.940 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
29105790
Boligareal
193 m²
Vægtet areal
206 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
2.367 m²
Antal etager
1
Byggeår
1946
Ombygget
2005
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
12.001 kr.
Pris/m²
75.218 kr.
Pris
15.495.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
11 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
775.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
87.090 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
71.071 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Flittig, engageret og erfaren

Jeg gør mig umage for at skabe en god og tryg oplevelse for dig, når du skal finde nyt hjem. Lokalområdet kender jeg som "min egen bukselomme" og kan fortælle om gode løberuter, restauranter, skoler, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, etc. Ligesom jeg gerne giver en guided tour i vores skønne område! :-)

Lars Zola-Honoré

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

lzh@edc.dk21 70 00 11EDC Lars Zola-Honoré

EDC Lars Zola-Honoré

Søllerødvej 45, 2840 Holte

291@edc.dk45 80 50 43