Villa fra EDC

Højskole Alle 4

2770 Kastrup

6.245.000 kr.

5/4 rum, 179 m²
Nyhed

Fantastisk indbydende og charmerende 1 1/2 villa i attraktivt kvarter!

Velkommen til Højskole Alle 4 og denne perle af en villa! Her får du 179m² charmerende og indbydende villa med masser af plads, skøn og solrig have med mange hyggelige afkroge og vildmarksbad, samt en særdeles attraktiv terrasse i forlængelse af stuen og køkken-alrum. Boligen ligger i det attraktive Løj­te­gårds­kvar­ter, hvor man både er tæt på gode indkøb og gode skoler, offentlig transport, samt grønne områder. Det er tydeligt at se, at den nuværende ejer har været glad for at bo i huset, da det er yderst velholdt og der er truffet mange gode løsninger, materialevalg etc. Fra man træder ind i boligen bliver man mødt af en lys og rummelig for­de­lings­en­tré, som fordeler stueetagen med 1-salen. Her er der god plads til overtøj, sko og tasker, samt så har man etableret et flot al­mu­mi­ni­ums­vin­due med direkte kig ind til stuen, hvilket giver et fantastisk lysindfald samt et charmerende "touch" til boligen. Fra gangen træder man ind i boligens hjerterum, som er køkken-alrummet og stuen, hvor der er masser af plads og direkte udgang til den smukke og solrige terrasse. Her er der desuden en brændeovn, som skaber en fantastisk stemning og mere hygge. Der er 2 badeværelser i boligen, det ene i stueetagen er fra 2006 og særdeles rummeligt med 2 brusepladser, jacuzzi og vaskesøjle og et mere på 1 salen, som ligeledes har god plads og er holdt i lyse nuancer og med et dejligt udkig til indgangen til huset. I stueetagen har man desuden et stort og rummeligt værelse, som sagtens kan fungere som gæsteværelse, kontor, walk-in, soveværelse eller børneværelse. Man har i stueetagen også adgang til boligens fine og tørre 31m² kælder. Trappen til 1-salen skaber en hall-lignende fornemmelse, hvor der er særdeles lyst og højt til loftet. Væ­rel­ses­for­de­lin­gen på 1 salen er særdeles god og med meget dejlige kvistværelser, samt hems. Herfra er der et fantastisk udkig til forhaven.
Yderligere kan nævnes, at der er etableret Rationel vinduer fra 2008 og der er gulvvarme i hele stueetagen på nær under trægulvet i stuen.
Der medfølger også et værksted/anneks, samt carport med på ejendommen.

Området:

Denne pragtfulde villa er beliggende i et børnevenligt, roligt og grønt område tæt på gode legepladser og med kort afstand til dag­in­sti­tu­tio­ner, skole samt kort afstand til ind­købs­mu­lig­he­der. Endvidere kort afstand til offentlig transport, herunder også S-tog på Tårnby Torv og Metro i lufthavnen samt tæt på mo­tor­vejs­net­tet. Endvidere ligger Amagerhallen samt Travbaneparken tæt på, hvor der blandt andet kan spilles fodbold om sommeren og kælkes om vinteren. Det kan yderligere nævnes, at der er relativt stille på Højskole Alle 4, eftersom huset også ligger et stykke væk og fra Amager Landevej.

Denne bolig er for dig, der gerne vil have masser af plads og bo i et særdeles charmerende og lyst hjem med skøn og solrig have og terrasse og være tæt på søde naboer og byen.

Vi glæder os meget til at vise dig boligen frem :)

Fakta om Tårnby (43.915 indbyggere)

Kommuneskat
24,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.086 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.310 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.073 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
21,4

Oplysninger

Sagsnr.
27602867
Boligareal
179 m²
Kælder
31 m²
Vægtet areal
196 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
760 m²
Antal etager
1
Byggeår
1928
Ombygget
2009
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
4.806 kr.
Pris/m²
31.862 kr.
Pris
6.245.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
18 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
315.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
34.927 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
28.281 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Mere end 15 års lokalkendskab på Amager og Ørestad

Det er vigtigt for mig, at kunderne - om det er køber eller sælger, føler sig godt og respektfuldt behandlet og får en god oplevelse, når de indfrier deres boligdrømme med mig. Jeg tager mig god tid til den enkelte kunde og går gerne den ekstra mil for at vi når helt i mål og alle bliver tilfredse.

Jesper Harboe Nielsen

Salg og vurdering

JesperH@edc.dk27 35 03 35EDC Living, Kastrup/Tårnby

EDC Living, Kastrup/Tårnby

Kongelundsvej 297, 2770 Kastrup

276@edc.dk32 50 25 25