Villa fra EDC

Holmevej 15, Ledøje

2765 Smørum

7.245.000 kr.

4/3 rum, 216 m²
Åbent hus med tilmelding 9. sep. 12:00 - 17:00

Alt den plads en familie kan drømme om.

Lad os tage jer igennem de 261 etagemeter her på Holmevej 15. Ejendommen breder sig over flere niveauer og skaber en dynamisk og spændende boligoplevelse. De forskellige niveauer tilbyder både private og fælles områder, hvilket gør det nemt at finde både ro og samvær i hjemmets harmoniske rammer.
Tager I trappen op fra entreen, finder I her 2 gode værelser samt badeværelse. Yderligere ét niveau op, er stuen med loft til kip og hvorfra udsigten ud over markerne strækker sig, så langt øjet rækker. Derudover stort værelse og en drøm af en hems, hvor børnene får deres eget eventyrland, og hvor deres fantasi kan blomstre. Omvendt går I ned af trappen fra entreen, så er der her badeværelse (kar & brus) samt stort master bedroom, (Kan ændres til 2 store værelser) med udgang til terrassen. Depotrum og fyrrum finder I i kælderen. Så kommer vi til det mul­ti­funk­tio­nel­le hjerterum, som er perfekt til både hyggelige hver­dags­stun­der og festlige sammenkomster. I vil opleve et stort, lyst og åbent rum, hvor køkken og stue smelter sammen til et indbydende opholdsområde. Lad jer inspirere i det enorme landkøkken, hvor rustikke detaljer og rummelighed gør madlavning til en fornøjelse, mens I er i kontakt med familie og gæster. Perfekt til både hverdagslivets små glæder og festlige sammenkomster, hvor latter og samtaler flyder frit.
Fra stuen er der udgang til det store terrassemiljø, hvor der er mere end rigelig plads til solsenge, loungemøbler, grill og langbord. Forestil jer, I nyder jeres morgenkaffe omgivet af frodig grønt. Med en placering, der vender mod syd, er dette jeres personlige soltempel. Aftenerne, når solen går ned, maler himlen sig i en palet af gyldne og lilla nuancer, og stjernerne begynder at glimte som diamanter på nattehimlen. Det er her, I finder roen efter en lang dag, omfavnet af naturens skønhed og den fredfyldte atmosfære – Eller skruer op for hyggen med venner og familie.
Den 1400 m2 store grund, grænsende op til åbne marker, med ældre træer, skaber en idyllisk og fredfyldt oase. Alt dette kan blive jeres families fremtidige hjem!
Landsbyen Ledøje, under ½ times kørsel fra København, er kendt for sin atmosfære og fællesskabsånd. For dem som bor der, en undervurderet del af Smørum. Det er et sted, hvor man kan trække sig tilbage fra byens travlhed og virkelig nyde et mere langsomt tempo. Landskabet er omgivet af marker, byens små, hyggelige stræder samt gadekær og med Vestskoven få minutters kørsel derfra. Vejen, som er en blind vej, er en tryg oase for børnefamilier. I byen ligger også Børnehuset Mariehønen, den integrerede institution, som familierne føler, de er heldige at have deres børn i. Skolebørnene, de cykler til skole og fri­tids­in­ter­es­ser, via det lukkede stisystem, som I som forældre hurtigt bliver glade for, for det giver tryghed at vide, at jeres børn kommer sikkert frem. Når vejrguderne driller, så snupper de bussen.
Til ejendommen hører dobbelt carport med integreret skur, samt et værksted og overdækning.
Skal denne ejendom forvandle jeres hverdag til noget ganske særligt? Kontakt os på tlf. 44971098 for en personlig fremvisning eller tilmeld jer et af vores åbne huse.

Fakta om Egedal (45.532 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.268 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.717 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.944 kr./md.
Antal folkeskoler
11
Gns. klassekvotient
22,8

Oplysninger

Sagsnr.
29703745
Boligareal
216 m²
Kælder
45 m²
Vægtet areal
235 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
1.399 m²
Antal etager
1
Byggeår
2002
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
5.356 kr.
Pris/m²
30.830 kr.
Pris
7.245.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
90 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
365.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
40.783 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
32.488 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Susanne Wildbork Hansen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

swh@edc.dk51 79 07 59EDC Poul Erik Bech, Ballerup/Smørum

EDC Poul Erik Bech, Ballerup/Smørum

Centrumgaden 4, 2750 Ballerup

297@edc.dk44 97 10 98