Villa fra EDC

Syvendehusvej 68

2750 Ballerup

4/3 rum, 126 m²
Solgt

Udlev boligdrømmen her

Vi ser frem til at byde jer indenfor i denne velholdte villa, i det eftertragtede og familievenlige Egebjerg-område i Ballerup, som er kendt for sin rolige atmosfære, familievenlige boliger og grønne områder. Her er der nem adgang til alt familien behøver i dagligdagen: Skoler, dag­in­sti­tu­tio­ner, ind­købs­mu­lig­he­der og offentlig transport. I gåafstand fra ejendommen åbner Hareskovens grønne porte sig som et eventyrligt paradis, der inviterer til uforglemmelige stunder i naturen. Fra cykelture til løbeture til vandreture.
Her får I en villa, der foruden 3 soveværelser (Soveværelset er med lille walk-in) og 2 badeværeler, også rummer bryggers, stort spisekøkken samt vinkelstue. Går I med drømmen om ét stort leverum, hvor I som familie kan samles for at nyde hinandens selskab? Skabe et mul­ti­funk­tio­nelt rum, der indbyder til samtaler, hygge med f.eks. fælles tv-aftener og sjove spil? Og hvor flammerne i brændeovnen sikrer varmen breder sig, når de kolde vinteraftener melder sig, så har I her mulighed for nemt at skabe dette. Under tæpperne gemmer sig parketgulve.
Fra stuen er der direkte udgang til den 30 m2 overdækkede terrasse, som giver jer mulighed for at nyde udendørslivet uanset vejret. Dette område er ideelt til at sidde og slappe af eller samle venner og familie til spisning. Mulighed for at nyde den friske luft og naturen, selv på regnfulde dage, giver en følelse af kontinuitet mellem det indendørs og udendørs rum. Den velanlagte sydvest vendte have, hvor solen skinner hele dagen, hvilket skaber et lyst og indbydende have miljø. Perfekt sted til at kreere legeområde til børnene eller blot slappe af i solsengen og nyde solen og naturens ro.
Til ejendommen hører dobbelt carport med integreret udhus. Der er også indlagt fibernet.
Efter 51 år på ejendommen, er tiden nu kommet til at sælgerne skal give nøglerne videre til en ny familie. Er det jer?
Kontakt os allerede i dag for en personlig fremvisning på 44971098 eller tilmeld jer et af vores åbne huse.

Fakta om Ballerup (51.237 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.773 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.302 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.025 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
29703775
Boligareal
126 m²
Vægtet areal
131 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
840 m²
Antal etager
1
Byggeår
1970
Energimærke
C
Liggetid
31 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Susanne Wildbork Hansen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

swh@edc.dk51 79 07 59EDC Poul Erik Bech, Ballerup/Smørum

EDC Poul Erik Bech, Ballerup/Smørum

Centrumgaden 4, 2750 Ballerup

297@edc.dk44 97 10 98