Villa fra EDC

Rødtjørnevej 12B

2720 Vanløse

5/3 rum, 178 m²
Solgt

Fantastisk villa på 178m² i virkelig flot stand perfekt beliggende i Dam­huskvar­te­ret

Rummelige værelser, lysfyldte rum med sil­de­bens­par­ket og gulvvarme, og en privat, frodig have – perfekt for familien, der ønsker et hjem i en af byens bedste områder.

Område: Attraktivt og roligt beliggende i det eftertragtede Damhuskvarter tæt ved søen på en af Vanløses bedste adresser, kendt for rolige og børnevenlige veje nær institutioner og skole. Tæt ved ALT; gode ind­købs­mu­lig­he­der, hyggeligt lokalmiljø med kaffebarer + cafeer, bycenter, Metro/off. transport, Damhussøen og –engen og meget, meget mere. Nem adgang til Frederiksberg og hele Kbh. Område og bolig kunne også appellere til kunder, der ellers søger bolig på Frederiksberg og evt. Valby.

Bolig/ejendom:
Spændende villa med gode muligheder for den store familie. 178m² bolig + 89m² højloftet kælder. Nuværende ejer overtog huset i 2015 og har siden to­tal­mo­der­ni­se­ret boligdelen, så den nu fremstår som en moderne og meget funktionel bolig. Yderligere blev der ved istand­s­æt­tel­sen lagt nyt tag, isoleret + pudset facader samt skiftet til trelagsvinduer, hvilket giver et pænt Energimærke C. Yderlige kan nævnes at vinduerne i stueplan er tyverisikrede, samt at terrassedøre samt de to indgangsdøre ligeledes er tyverisikrede og med sikkerhedsglas.
Begge boligplan er med flot sil­de­bens­par­ket og gulvvarme! (Fjernvarme). De store og mange vinduespartier sikrer flot lys og godt udsyn. Fra alle boligens rum har man fine kig til det om­kring­lig­gen­de villakvarter – hyggeligt!

- Stueplan: Entré der fint forbinder stueplan, første sal og kælder. Huset naturlige samlingspunkt er det lyse og meget imødekommende køkkenalrum med velindrettet HTH-køkken i åben­for­bin­del­se med spiseplads med vinduer til tre verdenshjørner samt udgang til sydvendt og solrig træterrasse. Som en naturlig rumdeler har man flot gaspejs, der udover hygge, kan varme (anvender bygas, så der ikke skal købes flaskegas). Stuedel med udgang til den private baghave. Ydermere stort, meget gennemført badeværelse.
- 1. salen er helt uden skråvægge og med god loftshøjde. Her finder man stort, meget flot badeværelse med badekar samt bruseniche. Tre store værelser, hvor af det ene kan opdeles i to, så man får fire separate værelser. Yderligere repos ved trappen, der fint kan anvendes til kontorplads.
- Kælder: Højloftet og lys kælder med flere gode disponible rum herunder bryggers/vaskerum og værksted.

Stil og stand er gennemført med en rød tråd gennem boligen, der fremstår meget imødekommende, hyggelig og lys - en bolig, der skal opleves!

Udeareal: Nem og overskuelig grund på 537 m² med hyggelig have. Haven er privat/ugenert og meget grøn og frodig om sommeren – sælger oplyser at man har fem æbletræer, to pæretræer, to blommetræer, et moreltræ og et stort figentræ og mange gamle roser på grunden. Flere gode terrasse/sol spots og haven og den store træterrasse i niveau med huset, fungerer som en forlængelse af boligen i sommerhalvåret. Sælger har tidligere fået byg­ge­til­la­del­se til at opføre 10m² orangeri med udgang fra stuen. Men dette blot droppet til fordel for sælgers boldglade drenges fodboldbane i haven. Det må formodes at kommende køber kan ’genoplive’ byg­ge­til­la­del­sen, hvis det ønskes.

Vil du bo på en af Vanløses bedste beliggenheder i en af områdets mest gennemførte villaer, er denne et oplagt valg

Ps. Spør’ man ChatGBT efter et frisk salgspitch om huset kommer dette ??; ”Gør dine venner misundelige – bo i en villa, der er mere opdateret end deres smartphones! Flyt ind, smid fødderne op og lad huset tage sig af resten – undtagen måske fodboldkampene i haven!”

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
27203956
Boligareal
178 m²
Kælder
89 m²
Vægtet areal
216 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
537 m²
Antal etager
2
Byggeår
1941
Energimærke
C
Liggetid
54 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Henrik Wassard

Medejer, Salg og vurdering

hwa@edc.dk30 30 40 4858 58 77 65EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Jernbane Allé 77, 2720 Vanløse

272@edc.dk38 74 22 80