Villa fra EDC

Skærsøvej 8

2665 Vallensbæk Strand

4/3 rum, 102 m²
Solgt

Velholdt villa med stor have i Vallensbæk Strand

Velkommen til Skærsøvej 8 i 2665 Vallensbæk Strand – en velholdt villa fra 1962, der byder på både hjemlig hygge og masser af potentiale for fremtidige drømme.

Med et boligareal på 102 m² fordelt på tre værelser, en lys stue med udgang til en overdækket terrasse, et køkken med udsigt til haven, et rummeligt bryggers, et badeværelse og en stor entré, får du her en bolig, der opfylder den lille families ønsker.

Grunden på 700 m² giver rig mulighed for tilbygning, hvis behovet for mere plads skulle opstå. Den veltrimmede have byder på en fredelig oase, hvor man kan nyde de varme sommerdage. Garagen med elektrisk port gør det nemt og bekvemt at parkere bilen, og huset ligger på en lukket vej, hvilket sikrer minimal trafik og maksimal tryghed.

Vallensbæk Strand er kendt for sin centrale placering og gode infrastruktur. Her bor du med sikker og nem adgang til Egholmskolen, hvilket gør det ideelt for børnefamilier. Der er også kort afstand til dag­in­sti­tu­tio­ner, ind­købs­mu­lig­he­der og offentlig transport med både S-tog og den kommende letbane, som forbinder dig hurtigt og nemt til resten af ho­ved­stads­om­rå­det. Strandparken, som ligger i nærheden, inviterer til lange gåture, løbeture og hyggelige stunder ved vandet.

Desuden er der nem adgang til mo­tor­vejs­net­tet, hvilket gør det hurtigt at komme til og fra København. Her får du en perfekt kombination af rolige omgivelser og central placering med alle nødvendige faciliteter inden for rækkevidde.

Denne villa på Skærsøvej 8 er en enestående mulighed for at skabe et hjem i et trygt og eftertragtet område. Med dens mange kvaliteter og potentiale for yderligere udvidelser er det et sted, hvor mange dejlige minder kan skabes. Kom og oplev denne skønne villa – din nye bolig venter på dig!

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Vallensbæk (17.800 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.297 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.550 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.865 kr./md.
Antal folkeskoler
3
Gns. klassekvotient
22,6

Oplysninger

Sagsnr.
26604892
Boligareal
102 m²
Vægtet areal
108 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
700 m²
Antal etager
1
Byggeår
1962
Energimærke
D
Liggetid
39 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Vallensbæk/Vallensbæk Strand/Brøndby Strand

Vallensbæk Strandvej 286, 2665 Vallensbæk Strand

266@edc.dk43 54 42 54