Villa fra EDC

Hyttesvinget 10

2665 Vallensbæk Strand

5/4 rum, 157 m²
Solgt

Charmerende familievenlig villa med skøn have

Velkommen til denne charmerende villa beliggende på Hyttesvinget 10 i det eftertragtede Vallensbæk Strand. Med et boligareal på 157 m² og en stor, ugeneret grund på 854 m², tilbyder denne ejendom et ideelt hjem for familien, der søger både komfort og bekvemmelighed. Opført i 1970, forener villaen klassisk charme med moderne be­kvem­me­lig­he­der.

Når du træder ind i villaen, bliver du mødt af en rummelig entre, der giver adgang til et badeværelse og et separat toilet. Herfra fører en gang til tre velplacerede værelser, som alle er adskilt fra stueområdet, hvilket giver en følelse af privatliv og ro. Villaens store bryggers, der har egen indgang, gør hverdagens praktiske gøremål noget nemmere.

Køkkenet, der er i åben forbindelse med spisestuen, er villaens hjerte. Her er der plads til at samles om madlavning og måltider, og det åbne layout skaber en flydende overgang til den separat beliggende stue. I stuen finder du en hyggelig pejs, som indbyder til afslap-
ning og hygge på kølige aftener. Fra stuen er der direkte adgang til en stor træterrasse med en elektrisk markise, der gør det nemt at nyde udendørslivet i både sol og skygge.

Haven er en sand oase med god plads til både leg og afslapning. Her kan børnene lege frit, mens de voksne nyder roen på terrassen eller passer drivhuset. Haven er ugeneret og indbyder til mange timers udendørs hygge. Ejendommen inkluderer også en carport og et udhus, som sikrer rigelig op­be­va­rings­plads.

Beliggenheden er en af villaens største forcer. Med kort afstand til Egholmskolen, Strandparken, S-togsstationen og lokale ind­købs­mu­lig­he­der, er det nemt at få hverdagen til at hænge sammen. Vallensbæk Strand er kendt for sin rolige atmosfære, familievenlige omgivelser og nemme adgang til både byliv og natur.

Denne villa på Hyttesvinget 10 er den perfekte kombination af rummelighed, komfort og bekvemmelighed, ideel for familien, der ønsker et hjem med sjæl og funktionalitet. Kom og oplev denne skønne ejendom, som kun venter på at byde sin nye familie velkommen.

Fakta om Vallensbæk (17.800 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.297 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.550 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.865 kr./md.
Antal folkeskoler
3
Gns. klassekvotient
22,6

Oplysninger

Sagsnr.
26604856
Boligareal
157 m²
Vægtet areal
163 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
854 m²
Antal etager
1
Byggeår
1970
Energimærke
D
Liggetid
38 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Vallensbæk/Vallensbæk Strand/Brøndby Strand

Vallensbæk Strandvej 286, 2665 Vallensbæk Strand

266@edc.dk43 54 42 54