Villa fra EDC

Gammel Køge Landevej 701

2660 Brøndby Strand

4/3 rum, 139 m²
Solgt

Villa med karakter og atmosfære på Strandsiden

Velkommen til Gammel Køge Landevej 701 i 2660 Brøndby Strand – en historisk villa, der oprindeligt blev opført som et fiskehus i 1917. Denne charmerende bolig på 139 m² er gennem årene blevet nænsomt ombygget og renoveret, senest i 1995, og kombinerer således smukt det oprindelige med moderne komfort. Her får du en unik boligoplevelse med masser af karakter og historisk atmosfære.

Når du træder ind i villaen, mødes du af en lys entré med klinkegulv, som fortsætter videre ind i det stilfulde køkken og den hyggelige stue. Køkkenet er udstyret med kva­li­tetskom­po­nen­ter fra Poggenpohl og har en praktisk køkkenø med siddepladser, hvor familien kan samles. Fra køkkenet er der direkte adgang til en dejlig terrasse og en ugenert have, hvor du kan nyde udendørslivet i fulde drag.
Stuen byder på masser af naturligt lys og god plads til både spisebord og sofagruppe, hvilket skaber en indbydende og afslappet atmosfære. Badeværelset i stueplan er elegant indrettet med indbygget badekar, hvor du kan forkæle dig selv med et varmt bad efter en lang dag.

På første sal finder du tre gode værelser samt en anvendelig repos, der kan bruges til fx legehjørne eller læsekrog. Loftsrummet er udnyttet til kontor, hvorfra du kan nyde en betagende udsigt over Strandparken. Dette hjem tilbyder derfor rigelig plads og mange muligheder for både børnefamilien og dem, der har brug for hjem­me­ar­bejds­plads.

Villaen er beliggende på en skøn 700 m² stor grund, hvor der foran huset er rigeligt med plads til parkering, eller måske en lille fodboldbane til børnene. Den bageste del af haven er særdeles privat og hyggelig, perfekt til afslapning og leg. Derudover er der et stort udhus samt en carport, som også kan fungere som overdækket terrasse.

Strand­kvar­te­ret, hvor denne villa er placeret, er kendt for sin naturskønne beliggenhed tæt på Strandparken. En lille sti fører direkte til parken, hvor du kan sejle på indsøerne, bade i havet eller blot nyde skønne gåture. Området byder på nem adgang til ind­købs­mu­lig­he­der, S-tog og mo­tor­vejs­net­tet, og for de friske er der gode cykelstier helt ind til København. Denne villa kombinerer historie, charme og moderne bekvemmelig-heder på smukkeste vis og tilbyder en fantastisk ramme for et dejligt familieliv.

Fakta om Brøndby (39.067 indbyggere)

Kommuneskat
24,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
4,9
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.869 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.654 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.209 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
26604890
Boligareal
139 m²
Vægtet areal
142 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
700 m²
Antal etager
2
Byggeår
1917
Ombygget
1995
Energimærke
D
Liggetid
30 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Vallensbæk/Vallensbæk Strand/Brøndby Strand

Vallensbæk Strandvej 286, 2665 Vallensbæk Strand

266@edc.dk43 54 42 54