Villa fra EDC

Rendsagervej 11

2625 Vallensbæk

4/3 rum, 109 m²
Købsaftale underskrevet

Handy 1-plans villa tæt på Tueholm søen.

Nu sælges et af de populære Succes huse på 109 kvm. bel. 2 min gang fra de skønne rekreative områder ved Tueholm søen og Vallensbæk Mosesamt trækfærgen Lille Tilde.
Huset har en god indretning uden spildplads og en overkommelig og meget solrig have med flere terrasser. Sælger har virkelig fået meget ud af haven. Her er flere højbede med både kartofler og blomster og lille hønsegård, så familien altid kan få friske morgenæg.
Der er både overdækket terrasse og flere skønne solterrasser og i det hele taget meget at kigge på, da huset er placeret ud til et meget stort grønt areal på sydsiden af haven.

Huset fremtræder uden de store mo­der­ni­se­rin­ger, men sælges til en "skarp" pris så køber selv har mulighed for at sætte deres præg på boligen.

Indeh.: Entre med indgang til badeværelse med bruseniche. Gæstetoilet.
I denne del af huset ligger der 2 værelser. Hhv. et godt børneværelse og for­æl­dresove­væ­rel­set der har en meget stor skabsvæg.
Stuen er meget lys på grund af de dejligt store vinduespartier. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenets spiseafdeling. Køkkenet er i U-form med virkelig mange skabe og skuffer og god bordplads samt ovn i rigtig arbejdshøjde. Rigtigt velindrettet bryggers med gasfyr fra 2016, vask og udgang til det fri. Fra bryggers indgang til endnu et godt værelse. Man kan ændre indgangen til dette værelse så den er i spi­se­af­de­lin­gen i stedet.

Området: Rendsagervej er beliggende i det meget attraktive Vallensbæk nord. Her ligger bl.a. flere integrerede institutioner. Uanset, hvor man arbejder er in­fra­struk­tu­ren og adgangen til mo­tor­vejs­net­tet nem. Man har stort supermarked i behagelig nærhed af huset, for slet ikke at nævne de skønne rekreative områder ved Tueholm Søen, Bjerget og Vallensbæk mose. Er man til sejlsport eller blot en kølig pilsner på havnemolen kommer man til Vallensbæk havn på en ca. 15 minutters cykeltur. Skal man med S-tog til København ligger stationen ca. 2,5 km fra huset. Pilehaveskolen ligger også i meget behagelig nærhed af huset. Kort sagt er man tæt på alle nødvendige faciliteter når man bor på Rendsagervej.

Fakta om Vallensbæk (17.800 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.297 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.550 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.865 kr./md.
Antal folkeskoler
3
Gns. klassekvotient
22,6

Oplysninger

Sagsnr.
25603852
Boligareal
109 m²
Vægtet areal
114 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
415 m²
Antal etager
1
Byggeår
1973
Energimærke
D
Liggetid
43 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Charlotte Høier

Afdelingsleder, Ejendomsmægler & valuar, MDE

charlotte@edc.dk40 18 48 22EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

Bytorvet 31, 2620 Albertslund

256@edc.dk43 64 20 00