Villa fra EDC

Vievang Alle 2A

2610 Rødovre

6/2 rum, 113 m²
Solgt

Hus i børnevenligt område

Velkommen til denne villa på Vievang Alle 2A i Islev, med et boligareal på 113 m². Huset er opført i 1956 og har fået tilbygget ekstra stue i 1962. Huset tilbyder masser af potentiale for dem, der drømmer om at skabe deres eget drømmehjem. Villaen byder på tre rummelige værelser og to lyse stuer en suite, der er ideelle til både afslapning og samvær med familie og venner.
Køkkenet er af ældre dato, hvilket giver en unik mulighed for at modernisere og tilpasse det til dine behov. Med en eventuel åbning mellem køkken og stue kan du skabe et fantastisk køkkenalrum, som bliver hjemmets naturlige samlingspunkt. Badeværelset er rummeligt og funktionelt, med en separat bruseniche, der sikrer god plads til dagligdags brug. Desuden er der et praktisk bryggers, som gør hverdagen lettere.
De tre værelser er placeret ved siden af hinanden og kan nemt tilpasses til børneværelser, kontor eller gæsteværelse, alt efter dine behov. De to stuer har store vinduespartier mod syd og vest, som sikrer et dejligt lysindfald hele dagen. Villaen trænger til en opdatering både inde og ude, hvilket giver nye ejere en fantastisk mulighed for at sætte deres eget præg på boligen.
Haven er orienteret mod syd og vest, og her kan du nyde solen hele dagen. Der er både carport og skur på grunden, hvilket giver god plads til opbevaring og parkering. Villaens beliggenhed er god med få hundrede meter til Islev Skole og flere ind­købs­mu­lig­he­der ved Islev Torv. Inden for en kort gåtur på under 10 minutter finder du det naturskønne område omkring Kagsmosen, som er perfekt til gå- og løbeture.
Denne villa er ideel for familien, der ønsker at bo i et fredeligt og børnevenligt område, samtidig med at de har mulighed for at sætte deres eget præg på boligen. Kontakt os i dag for en fremvisning og oplev selv de mange muligheder denne villa har at byde på.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Rødovre (44.328 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
7,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.823 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.922 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.148 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
21,8

Oplysninger

Sagsnr.
26103584
Boligareal
113 m²
Vægtet areal
116 m²
Rum/værelser
6/2
Grundareal
564 m²
Antal etager
1
Byggeår
1956
Ombygget
1962
Energimærke
G
Liggetid
53 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mads Staal Wounlund

Indehaver, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

msw@edc.dk58 58 70 57EDC Poul Erik Bech

EDC Poul Erik Bech

Jyllingevej 155, 2610 Rødovre

261@edc.dk36 72 18 00