Villa fra EDC

Gyldenrisvej 21

2300 København S

5/3 rum, 113 m²
Købsaftale underskrevet

God 1-plansvilla med sydvestvendt have, 3 soveværelser og energimærke "B"

Velkommen til Gyldenrisvej 21 - en god 1-plans villa i børnevenligt kvarter centralt på Amager – tæt på mange ind­købs­mu­lig­he­der samt offentlig transport. Derudover er der mange dag­in­sti­tu­tio­ner i området.
Huset er en rødstensvilla fornuftigt placeret på den 581 m² store grund. Den overvejende del af haven og ter­ras­se­om­rå­det er placeret mod syd og vest så man således får glæde af solen hele dagen. Huset er opført i 1984 og indeholder 113 m² beboelse + stor udestue på 12 m². Huset fremstår langt henad vejen i original stand, men for de rette købere med lyst til at sætte deres præg på deres kommende hjem så er mulighederne mange - både i form af renovering men ligeledes udvidelse af husets m². Huset har energimærke ”B” og er derfor energimæssigt rigtig godt!

Huset indeholder entré med god plads til sko og overtøj. Fra entréen er adgang til husets badeværelse i god størrelse, derudover videre adgang til husets stor dagligstue, hvor her både er plads til so­faar­ran­ge­ment og stort spisebord, hvis man ønsker dette. Spisebordet kan dog også placeres i det store spisekøkken, som man oplagt kan modernisere og få udnyttet endnu bedre, således at huset i fremtiden kan indeholde et køkken-alrum, som mange ønsker. Fra køkkenet er i dag adgang til to af husets i alt tre værelser samt adgang til bryggers med nyere fjernvarmefyr og vaskemaskine. Det sidste soveværelse findes i den anden ende af huset og kan oplagt bruges til for­æl­dresove­væ­rel­se. Huset er virkelig godt udnyttet og indeholder alt hvad den moderne familie skal bruge med store opholdsrum, tre værelser og bryggers. Derudover får man en skøn og solrig udestue, som kan bruges mange måneder af året!

I haven findes endvidere indkørsel, fine træer, buske og blomster, en stenterrasse samt en carport placeret ud fra bryg­ger­sind­gan­gen, som oplagt kan bruges til enten bilen eller til henstilling af cykler, barnevogn mv, samt et godt skur.

Lyder dette som noget for jer? Skynd dig at book en fremvisning eller tilmeld jer et af vores åbent-hus-arrangementer!

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
28903408
Boligareal
113 m²
Vægtet areal
118 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
581 m²
Antal etager
1
Byggeår
1984
Energimærke
B
Liggetid
37 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Mette Marlene Ferdinandsen

Souschef, ejendomsmægler, MDE

mfe@edc.dk61 22 44 24EDC Poul Erik Bech Amagerbro

EDC Poul Erik Bech Amagerbro

Holmbladsgade 34, 2300 København S

230@edc.dk32 54 32 54