Rækkehus fra EDC

Rolighedsvej 13B

9440 Aabybro

3/2 rum, 87 m²
Solgt

Skønt rækkehus centralt i Aabybro

Velkommen til dette charmerende rækkehus centralt beliggende på Rolighedsvej 13B i Aabybro.
Når du træder ind ad døren, bliver du mødt af en praktisk bryggers/entré med va­ske­fa­ci­li­te­ter. Derfra er der adgang til et depotrum ideelt til opbevaring af diverse ejendele. Videre fra entréen træder du ind i det lyse køkken, der tilbyder rigelig skabsplads og moderne faciliteter. Køkkenet har direkte adgang til den rummelige stue, som imponerer med et stort vinduesparti, der bringer masser af naturligt lys ind og giver en skøn udsigt til haven. Fra stuen er der udgang til en dejlig fliseterrasse og et grønt areal, ideelt til både afslapning og leg. I 2016 blev der desuden monteret nye lofter, indvendige døre og gulve i hele huset samt installeret et nyt køkken, bryggers og skabe på badeværelset. Med indgang fra stuen finder du også et hyggeligt soveværelse, som ligeledes har udgang til haven, hvilket skaber en skøn sammenhæng mellem inde- og udendørslivet. Fra køkkenet er der adgang til husets badeværelse samt et ekstra værelse, der kan bruges som børneværelse, kontor eller gæsteværelse.
Haven er et kapitel for sig med en skøn fliseterrasse, hvor du kan nyde varme sommerdage og hyggelige grillaftener. Derudover er der et dejligt grønt areal, som indbyder til leg og udendørs aktiviteter. Til boligen hører også et praktisk skur, der giver plads til opbevaring af haveredskaber og andet udstyr.
Huset har desuden en carport, så du kan parkere bilen i tørvejr og beskytte den mod vejrets luner.
Aabybro by tilbyder et væld af faciliteter og aktiviteter. Her er gode ind­købs­mu­lig­he­der, skoler, dag­in­sti­tu­tio­ner og fri­tidsak­ti­vi­te­ter for både børn og voksne. Byen er kendt for sit gode naboskab og de mange grønne områder, som giver et skønt miljø at bo i.
Dette rækkehus på Rolighedsvej 13B er en fantastisk mulighed for dig, der ønsker en bolig med god plads, både inde og ude, og samtidig vil bo centralt i en af Nordjyllands hyggeligste byer. Kom og oplev det selv!

Fakta om Jammerbugt (38.234 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
13,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.578 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.874 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.867 kr./md.
Antal folkeskoler
12
Gns. klassekvotient
19,3

Oplysninger

Sagsnr.
94404262
Boligareal
87 m²
Vægtet areal
92 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
350 m²
Antal etager
1
Byggeår
1985
Energimærke
B
Liggetid
34 dage

Det handler om at gøre sig umage!

At handle bolig er noget helt helt særligt, og en meget stor beslutning. Derfor er det en kæmpe glæde når vi får lov til at handle netop din bolig.

Frederik Langgaard Pedersen

Ejendomsmægler, MDE

frped@edc.dk30 68 43 27EDC Danebo, Aabybro

EDC Danebo, Aabybro

Torvet 1, 9440 Aabybro

944@edc.dk98 24 27 50