Rækkehus fra EDC

Tretommervej 47

8240 Risskov

4/3 rum, 110 m²
Købsaftale underskrevet

140 etagemeter gen­nem­renove­ret enderækkehus med den bedste placering i den attraktive Tre­tom­mer­par­ken

140 etagemeter gen­nem­renove­ret enderækkehus med den bedste placering i den attraktive Tre­tom­mer­par­ken.

Velkommen til denne smukke og æstetisk attraktive funkisbolig, hvor kvalitet og modernitet går hånd i hånd. De hvidpudsede funkis­ræk­ke­hu­se er tegnet af arkitekt Thorkild Ry Andersen og fremstår i dag som et arkitektonisk mesterværk med tidssvarende og harmoniske detaljer. Disse danner rammerne om et fantastisk godt miljø tæt på børnehaver, skoler, skov, ind­købs­mu­lig­he­der, sport­s­fa­ci­li­te­ter samt Aarhus C mindre end 4 km væk.

Det fuldmurede enderækkehus består af 140 etagemeter fordelt på tre lyse og velindrettede plan med et gennemgående højt kva­li­tets­ni­veau omgivet af skønne uderum. Huset fremstår superflot og totalrenoveret med respekt for den oprindelige arkitektur, hvilket giver et enestående resultat af en ind­flyt­nings­klar bolig.

Renoveringen inkluderer nyere skiffertag, energioptimale 3-lags vinduer og døre, gennemgribende renovering og efterisolering af facaden samt nyt fjern­var­me­sy­stem. Boligen fremstår med nye, smukke, massive aske parketgulve samt gulvvarme i hele stueetagen.

I bydes velkommen i en rummelig entré med et flot kig gennem stuen til haven og en flot trappe, som fører til 1. salen. Fra entréen er der adgang til et nyt og toplækkert køkken fra Invita med høj kvalitet i hver detalje, såsom massiv rustfri stålbordplade, egetræsfronter, Quooker, hvidevarer fra Bora, Miele og Siemens. Fra køkkenet er der åben forbindelse til en stor stue og alrum i ét med god plads til både hygge ved spisebordet og afslapning i sofaen. Stuens flotte, store vinduesparti mod haven gør rummet lyst og rart og forbinder inde- og uderummet. Fra stuen er der direkte udgang til en stor privat sydvendt terrasse og have, hvor de lune sommeraftener kan nydes under den store markise, som dækker det meste af terrassen.

1. salen indeholder et stort soveværelse med flot udsigt over Risskov, nyere badeværelse med gulvvarme, væghængt toilet, hånd­klæ­de­tør­rer samt kar og brus. Herudover består 1. salen af to gode og lyse børneværelser, hvoraf det ene har udgang til en privat og solrig altan.
Underetagen er indrettet med egen indgang med indbygget skabsparti, badeværelse med vaskesøjle og smukt originalt terrazzogulv. Desuden finder man et rigtig godt kontor/gæsteværelse med vindue samt et teknik-/depotrum.

Fra haven er der direkte adgang til dejlige fællesarealer med bl.a. legeplads, fodboldbane, fælles grill, bålplads og adgang til fælles haveredskaber samt grønt hul. Tre­tom­mer­par­ken byder på en fantastisk atmosfære og en følelse af fællesskab - den perfekte grobund for hyggelige stunder i et godt naboskab med mange fæl­les­ar­ran­ge­men­ter.

Så alt i alt, søger I noget som I ikke skal bruge penge på de næste mange år og samtidig vil bo i et af de bedste steder i byen, så kom og få en rigtig god bolig oplevelse.

Fakta om Aarhus (367.095 indbyggere)

Kommuneskat
24,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.687 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.039 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.032 kr./md.
Antal folkeskoler
45
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
82408483
Boligareal
110 m²
Kælder
30 m²
Vægtet areal
117 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
231 m²
Antal etager
3
Byggeår
1960
Energimærke
C
Liggetid
4 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Rolf Bach

Indehaver, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

rba@edc.dk22 15 14 6758 58 74 69EDC Poul Erik Bech, Risskov/Egå

EDC Poul Erik Bech, Risskov/Egå

Ndr. Strandvej 90, 8240 Risskov

824@edc.dk86 17 34 34