Rækkehus fra EDC

Bondemosevej 50

5540 Ullerslev

4/3 rum, 101 m²
Solgt

Moderniseret enderækkehus i Ullerslev – trygt lokalområde

Med de rette mo­der­ni­se­rin­ger kan en bolig fra 70’erne nemt snyde sig yngre i udtrykket. Dét gælder eksempelvis for dette velindrettede enderækkehus i Ullerslev, hvor det lyse og indbydende udtryk understøtter boligens tiltalende kvaliteter. Rækkehuset har tre gode værelser og er dertil udstyret med hele to badeværelser, mens en fornuftig indretning i ét plan lader boligen henvende sig bredt.

Det gælder også for den fredelige beliggenhed i en bilfri bebyggelse i Ullerslev. Både for familier med små børn og for seniorer er det rolige og trygge udgangspunkt værd at tage med, og der er heldigvis ikke langt mellem par­ke­rings­plad­sen og hoveddøren. Fra bebyggelsen har I et par kilometer til bymidtens supermarkeder, pas­nings­mu­lig­he­der og Vibeskolen, som flankeres af byens idræts- og kulturcenter. I øvrigt får I også kun fire kilometer til stationen i Langeskov, og der er cykelsti det meste af vejen.

Rækkehuset ligger godt i enden af bebyggelsen, og med en grund på 391 m2 er der både blevet plads til en fin forhave og en privat, vestvendt baghave, som man har lukket helt af. En del af den store terrasse er overdækket for større alsidighed, og baghaven har dertil en størrelse, der formår at give albuerum nok til leg uden at blive en træls omgang at passe.

Udenfor præsenterer rækkehuset sig fortsat med gule mur­stens­fa­ca­der, men siden 1979 er vinduer og døre blandt andet skiftet, og indenfor er stort set hele boligen moderniseret. Lyse gulve og gipslofter med spots hører til de gennemgående detaljer, og i mellemgangen ved entréen har man tilføjet en flot lamelvæg. Ved det flotte bryggers finder I et lækkert, moderniseret badeværelse med bruseniche, og det andet, ældre badeværelse ligger ved entréen. Dette er udstyret med badekar.

De tre værelser fordeler sig jævnt over de 101 m2, og alle ender samles i den åbne op­holds­af­de­ling, der inkluderer køkken-alrum og stue i helheden. Her får I et lyst samlingspunkt med et køkken i stilsikre, grebsfri elementer og direkte forbindelse til haven. Der er tilføjet en luft-til-luft-varmepumpe i stuen og bemærk i øvrigt brugen af glasdøre, der optimerer lysindfaldet i boligen.

Lad os stå for en fremvisning – kontakt os med det samme.

Fakta om Nyborg (32.193 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.848 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.002 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.096 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
19,7

Oplysninger

Sagsnr.
55503617
Boligareal
101 m²
Vægtet areal
103 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
391 m²
Antal etager
1
Byggeår
1979
Energimærke
D
Liggetid
23 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Pernille Gøttsche Egholm

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

pe.555@edc.dk26 25 10 54EDC Langeskov

EDC Langeskov

Langeskov Centret 13, 5550 Langeskov

555@edc.dk65 38 23 17