Rækkehus fra EDC

Floravænget 10C

5471 Søndersø

3/2 rum, 78 m²
Solgt

Overskueligt et­plans­ræk­ke­hus til renovering centralt i Søndersø

Det er én af de mest centrale adresser i Søndersø, vi her kan præsentere dig for. Og da det overskuelige rækkehus samtidig trænger til en opdatering, får du de bedste betingelser for at skabe drømmeboligen - eller eventuelt udnytte de gode muligheder for udlejning, der følger med den populære beliggenhed. Rækkehuset er desuden tilknyttet fjernvarmen, så opvarmningen er billig.

Kun 350 meter skal tilbagelægges for at stå foran Rema 1000 eller biblioteket. De øvrige supermarkeder ligger heller ikke langt herfra, og byens gode idræts­fa­ci­li­te­ter ligger samlet mellem de to sko­le­af­de­lin­ger kun 600 meter væk. Søndersø har også et godt udvalg af spe­ci­al­for­ret­nin­ger, mens byparken med skaterbane fra 2023 er et godt eksempel på, at byen har en positiv udvikling. Dét skyldes selvfølgelig også den korte afstand til Odense, som gør Søndersø til et populært valg blandt pendlere.

Rækkehuset er fra 1982, og grunden på 272 m2 fordeler sig over en sydvendt forhave og en ugeneret baghave med overdækket terrasse. Terrassen i forhaven er også forholdsvis ugeneret, for carporten er med til at skærme af, og derudover ligger den på niveau med huset en håndfuld trin over vejen.

Med 78 m2 (jf. BBR) til rådighed har boligen en overskuelig størrelse, der kan henvende sig til enlige som par i alle aldersgrupper. Det er især en prioritet for mange, at pladsen folder sig ud over et enkelt plan. In­dret­nings­mæs­sigt får du en lys stue, som har sydvendte vinduer og indgår i åben forbindelse med køkken-alrummet. Også alrummet har et sydvendt vinduesparti, og vil du have en bedre sammenhæng i afdelingen, kan du inkludere den lille entré, der også fungerer som en let rumdeler. I forlængelse af køkkenet finder du bryggerset med direkte udgang til baghaven. Det ene af boligens to værelser ligger ved stuen, mens det andet ligger sammen med badeværelset ved en lille skabsgang.

Uanset om du ser dig selv i boligen eller ønsker at investere med udlejning for øje, så står vi klar til at besvare dine spørgsmål. Start med at kontakte os for en fremvisning.

Klik her - følg EDC Søndersø på Facebook og få indblik i det nordfynske boligmarked, konkurrencer og meget mere!

Fakta om Nordfyns (29.610 indbyggere)

Kommuneskat
26%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.492 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.658 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.907 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
20,9

Oplysninger

Sagsnr.
54703612
Boligareal
78 m²
Vægtet areal
80 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
272 m²
Antal etager
1
Byggeår
1982
Energimærke
C
Liggetid
26 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Mikkel Rasmussen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med Tryghedsmærke

mikrasm@edc.dk29 13 20 22EDC Søndersø

EDC Søndersø

Odensevej 16, 5471 Søndersø

547@edc.dk64 89 11 02