Rækkehus fra EDC

Niels Bjerres Vænge 15

5220 Odense SØ

4/3 rum, 108 m²
Solgt

108 m2 fordelt på 2-plan i Odense SØ!

EDC Åløkken kan nu byde velkommen til Niels Bjerres Vænge 15 som er et flot rækkehus, beliggende i et ellers meget eftertragtet område af byen Ørbækhave! Med en størrelse på 108 m2, jf, BBR rummer dette skønne rækkehus en grundplan som fordeler sig over to etager samt en rummelig kælder, hvilket giver masser af plads til både familie- og hverdagsliv.

Det skønne rækkehus er beliggende nær Blangstedgård kvarteret, som er et naturskønt område, som byder på et idyllisk miljø, hvor grønne områder, Ro­sen­gårds­cen­te­ret og andre lokale faciliteter tilbyder sig. Herudover er rækkehuset beliggende i kort afstand til letbanen, skoler samt ind­købs­mu­lig­he­der. Alt dette danner det ideelle kvarter for personerne, som sætter pris på en beliggenhed med naturen lige i baghaven

Når du træder ind i huset, mødes du af en praktisk entré med trappeopgang til husets hjerte: det lyse og luftige køkken-alrum, samt 1. salen. Entréen byder på god plads til opbevaring af sko og overtøj samt direkte adgang til et af husets tre værelser – perfekt til soveværelse eller hjemmekontor. På modsatte side finder du det stilfulde badeværelse, der er udstyret med separat bruseniche, toilet og gulvvarme.

Køkken-alrummet er husets samlingspunkt med plads til både spisebord og sofagruppe. Det moderne køkken er ideelt for mad­lav­nings­en­tu­si­a­ster og giver masser af plads til kulinariske udfoldelser. En smuk tilbygning med loft til kip skaber en lys og rummelig atmosfære, som hele familien kan nyde. Der er ligeledes gulvvarme i denne tilbygning.

På husets første sal finder du to rummelige værelser, der kan bruges som børneværelser, kontor eller hobbyrum, afhængigt af dine behov.

Kælderen er en ekstra bonus med masser af op­be­va­rings­plads og mulighed for at etablere et hjemmekontor eller et legerum. Herfra er der også direkte udgang til husets hyggelige have.
Fra stuen finder du en vestvendt terrasse, hvor du kan nyde de lange sommeraftener med familie og venner. Haven er velanlagt og inkluderer et praktisk skur til ekstra opbevaring.

Niels Bjerres Vænge 15 er det perfekte hjem for dem, der søger en kombination af funktionalitet, plads og højt til loftet!

Kom og oplev dette dejlige rækkehus – det kunne være dit nye hjem!

Fakta om Odense (209.078 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.303 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.918 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.040 kr./md.
Antal folkeskoler
32
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
50006093
Boligareal
108 m²
Kælder
35 m²
Vægtet areal
124 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
251 m²
Antal etager
3
Byggeår
1963
Ombygget
2016
Energimærke
C
Liggetid
49 dage

Gode relationer

Jeg er drevet af lysten til at opbygge gode relationer med både købere og sælgere via et seriøst, energisk og ærligt arbejde igennem hele bolighandlen

Martin Nielsen

Indehaver, Ejer­lej­lig­heds­chef, Ejendomsmægler, MDE

nielsen@edc.dk22 78 67 93EDC Åløkken

EDC Åløkken

Åløkke Alle 19, 5000 Odense C

500@edc.dk66 14 91 43