Rækkehus fra EDC

Slettebjerggård 3

4295 Stenlille

3/2 rum, 90 m²
Solgt

Skønt halvt dobbelthus i eftertragtet villakvarter.

Velkommen til Slet­teb­jerg­gård 3, i skønne Stenlille.

Her har vi fornøjelsen af at byde jer velkommen til dette dejlig halve dobbelthus for enden af en blind vej i nyere villakvarter med godt stisystem, så man aldrig er langt væk fra noget i byen, heller ikke en god gåtur med skøn udsigt. Boligen er fra 2008 og står pæn og velholdt inde som ude. Boligen byder blandt andet på gulvvarme med individuel styring i alle rum, pænt badeværelse i god størrelse og en lys stue med terrassedør der åbner ud til haven foran.
Boligen er ideel som ældrebolig eller som det fornuftige førstegangskøb, til boligen følger der bland andet en overdækket carport. og med et flot energimærke på B sikrer man også faste lave udgifter.

Man har også mulighed for at udnytte førstesalen.

Boligen indenholder: Lys entré og gang der giver adgang til de to vel­di­men­sio­ne­re­de værelser, badeværelset, den lyse stue og bryggerset. Fra bryggers og stue har adgang til køkkenet som har nok plads til en spiseplads. Udenfor er en en terrasse med et redskabsskur og foran er der en mindre have og en skøn kaffeterrasse.

Ejendommen er attraktivt beliggende på blind vej med kort afstand til både skole, idrætshal, gode ind­købs­mu­lig­he­der og ikke mindst Stenlille Station med togforbindelse til Slagelse og Tølløse.
Stenlille by er meget aktiv og har et rigt foreningsliv som står for en bred vifte af arrangementer over hele året.
Hver onsdag i sommerhalvåret samler foreningen, "Gamle Køretøjer", gamle biler og andre køretøjer fra før 1997 på Banevænget, hvor man kan komme og se dem alle og få en snak med deres ejere.
Stenlille ligger kun 9 km fra Sorø, hvor man nemt finder mo­tor­vejs­for­bin­del­se til København og Fyn og kun ca. 15 km fra Ka­lund­borg­mo­tor­vej­en.

Fakta om Sorø (30.478 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,8
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.537 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.041 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.854 kr./md.
Antal folkeskoler
6
Gns. klassekvotient
22,1

Oplysninger

Sagsnr.
42901883
Boligareal
90 m²
Vægtet areal
97 m²
Rum/værelser
3/2
Grundareal
228 m²
Antal etager
1
Byggeår
2008
Energimærke
B
Liggetid
40 dage

Bolighandel er en tillidssag

Derfor er det vigtigt at behandle alle med respekt og åbenhed. Vi sælger ikke mursten, vi sælger drømme og en ny fremtid.

XMikkelx XRovedx

Salg og vurdering

miro@edc.dkEDC Teis Graver - Dianalund

EDC Teis Graver - Dianalund

Dr. Sells Vej 16, 4293 Dianalund

429@edc.dk58 26 52 52