Rækkehus fra EDC

Feldborgvej 16

2770 Kastrup

4/3 rum, 96 m²
Solgt

Indbydende rækkehus med smukke detaljer

Velkommen til Feldborgvej 16 og dette indbydende og populære rækkehus, tæt på Løj­te­gårds­sko­len, grønne områder, offentlig transport, gode indkøb, samt søde og imødekommende naboer. Huset er perfekt til den mellemstore eller store familie, som gerne vil have rigtig god plads, samt bo i et hus, hvor der er lavet nogle fantastiske løsninger og tilføjet nogle flotte materialer, som gør huset indbydende og stilfuldt og hvor der er et rigtig godt lysindfald fra alle vinkler og på alle etager. Man bliver først mødt af en lille gårdhave, hvor man har mulighed for at parkere cyklen eller sidde og nyde en god kop kaffe. Entreen har plads til overtøjet og skokasser inden man enten kan bevæge sig ovenpå på 1 salen, i kælderen eller ind i boligens hjerterum, nemlig stuen og det flotte og lyse køkken-alrum. Køkkenet er et stilrent og flot Vor­ding­borg­køk­ken fra 2021 med masser af skabsplads, samt opvaskemaskine og quooker. Boligens badeværelse er yderst imponerende med god plads og smukke fliser i lyse nuancer samt gulvvarme. Fra køkkenet er der direkte udgang til den hyggelige og rummelige udestue, hvorfra man kan gå videre ud i den grønne oase, nemlig haven. Her er der plads til trampolin, bede og stauder og der er desuden etableret en hyggelig terrasse med lounge-område bagerst i haven. Her er der adgang til et rummeligt og isoleret skur, som kan bruges til blandt andet hobbyrum eller værksted. Havens store og smukke træ i midten skaber en fantastisk sydlandsk stemning, samtidig med at det skaber fugleliv. På 1 salen finder man det store og rummelige soveværelse, samt 2 gode og mindre værelser, som alle har direkte udkig til haven. I kælderen er der gode va­ske­fa­ci­li­te­ter, samt et ekstra disponibelt rum. Rækkehuset har desuden fået skiftet nye vinduer i 2016, samt hoveddøren i 2021 og døren til udestuen i 2022. Gulvene på 1 salen, på reposet, samt trappen er trægulve, hvorimod gulvene i stuen, i køkkenet, i indgangen, samt udestuen er klik-vinyl i høj kvalitet. Det kan yderligere nævnes, at der er lagt fibernet og kabel tv ind i ejendommen.

Området:

Rækkehuset ligger tæt på Løj­te­gårds­sko­len, grønne områder, offentlig transport i form af både bus og metro, gode ind­købs­mu­lig­he­der, samt Amagerhallen, hvor mange aktiviteter kan udfoldes.

Huset er for dig, der gerne vil bo i et særdeles attraktivt område med mange søde naboer og børnefamilier, hvor der blandt andet afholdes fastelavn, tour-de-chambre, samt flages på børnenes fødselsdage. Derudover er hjemmet for dig, som gerne vil bo i et hjem som emmer af hygge, har god plads og masser af lys, en fornuftig planløsning, samt hvor der er kælet for flere detaljer. Rækkehuset ligger desuden ganske ugeneret, hvor det er muligt for børnene at krydse vejen uden problemer.

Vi glæder os meget til at vise dig huset frem :)

Fakta om Tårnby (43.915 indbyggere)

Kommuneskat
24,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.086 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.310 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.073 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
21,4

Oplysninger

Sagsnr.
27602846
Boligareal
96 m²
Kælder
48 m²
Vægtet areal
118 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
236 m²
Antal etager
2
Byggeår
1951
Energimærke
C
Liggetid
15 dage

Nyttige links

Mere end 15 års lokalkendskab på Amager og Ørestad

Det er vigtigt for mig, at kunderne - om det er køber eller sælger, føler sig godt og respektfuldt behandlet og får en god oplevelse, når de indfrier deres boligdrømme med mig. Jeg tager mig god tid til den enkelte kunde og går gerne den ekstra mil for at vi når helt i mål og alle bliver tilfredse.

Jesper Harboe Nielsen

Salg og vurdering

JesperH@edc.dk27 35 03 35EDC Living, Kastrup/Tårnby

EDC Living, Kastrup/Tårnby

Kongelundsvej 297, 2770 Kastrup

276@edc.dk32 50 25 25