Rækkehus fra EDC

Bredekærs Vænge 28

2635 Ishøj

5/4 rum, 112 m²
Solgt

Ind­flyt­nings­klar rækkehus med fjernvarme

Velkommen til Bredekærs Vænge 28 i 2635 Ishøj – et charmerende rækkehus, der venter på at blive dit nye hjem. Dette dejlige rækkehus, tilbyder et velindrettet boligareal på 112 m², perfekt til en familie eller par, der ønsker ekstra plads. Huset består af tre rummelige soveværelser, et funktionelt køkken og en god, lys stue, som skaber en indbydende atmosfære for både afslapning og samvær.

Boligen er beliggende på en 156 m² stor grund, der giver muligheder for udendørs aktiviteter og hygge. Haven er ideel til børneleg eller en stille stund i solen. Derudover er der en stor flise terrasse, hvor man kan nyde sommerens grillaftener med familie og venner.

Rækkehuset er placeret i et roligt og familievenligt område i Ishøj. Området er kendt for sine gode skoler og dag­in­sti­tu­tio­ner, hvilket gør det attraktivt for børnefamilier. Ind­købs­mu­lig­he­der­ne er mange og varierede med supermarkeder og butikker inden for kort afstand. Der er også gode offentlige trans­port­mu­lig­he­der, så det er nemt at komme til og fra arbejde eller skole.

For dem, der elsker naturen, er der flere grønne områder og parker i nærheden, hvor man kan gå ture, cykle eller blot nyde den friske luft. Ishøj Strandpark er også en populær destination, der kun ligger en kort køretur væk, og tilbyder fantastiske bade- og vand­sport­s­mu­lig­he­der.

Indvendigt fremstår huset velholdt med god udnyttelse af pladsen. Køkkenet er funktionelt og har rigelig skabs- og bordplads, hvilket gør madlavningen til en leg. Den rummelige stue er fyldt med naturligt lys og har plads til både spiseområde og so­faar­ran­ge­ment. De tre soveværelser er alle af en god størrelse og kan nemt tilpasses til børneværelser, kontor eller gæsteværelser efter behov. Derudover er der både badeværelse og et gæstetoilet i huset.

Dette rækkehus på Bredekærs Vænge 28 er en sjælden mulighed for at erhverve sig en bolig i et eftertragtet område, hvor komfort og bekvemmelighed er i højsædet. Kontakt os i dag for en fremvisning og oplev selv, hvorfor dette hjem er det perfekte valg for dig og din familie.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Ishøj (23.663 indbyggere)

Kommuneskat
25%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6,5
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.719 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.445 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.193 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
27302849
Boligareal
112 m²
Vægtet areal
116 m²
Rum/værelser
5/4
Grundareal
156 m²
Antal etager
2
Byggeår
1973
Energimærke
A2010
Liggetid
62 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech Vallensbæk Strand og Brøndby Strand

Vallensbæk Strandvej 286, 2665 Vallensbæk Strand

266@edc.dk43 54 42 54