Rækkehus fra EDC

Fasanhusene 22

2620 Albertslund

4/3 rum, 106 m²
Købsaftale underskrevet

Flot rækkehus lige til at flytte ind i

Ind­flyt­nings­klart rækkehus med mange flotte forbedringer. Der er vendt trappe, hvilket er et meget populært valg i bebyggelsen, da det giver en anden dimension i huset med nedgang til kælder fra entre og trappe til 1. sal fra stuen. Derudover er der en virkelig brugbar og funktionel højloftet kælder. Der er indrettet flere disponible rum samt badeværelse i kælderen.

Huset er i 2 fulde plan, plus kælder. De seneste par år er huset smagfuldt renoveret med både lækkert Vordingborg køkken, luksuriøst fli­se­ba­de­væ­rel­se samt gæstetoilet og entre. Derudover er der flotte klikgulve i alle alrum.

Indeholder: Entre med fliser, gæstetoilet begge med gulvvarme, samt trappe til kælder. Flot lækkert køkken med alt i hårde hvidevarer. Stor og rummelig lys stue med udgang til flisebelagt have. 1. sal indeholder repos, 3 gode værelser samt sydvendt altan. Da trappen er vendt, kan man enten forlænge det ene værelse eller blot bruge den ekstra plads til skabe eller kontorplads. Flot luksus­ba­de­væ­rel­se med brus og gulvvarme. Kælderen er indrettet med 2 gode disponible rum samt alrum. Badeværelse samt bryggers. Godt udhus med masser af muligheder for opbevaring, flisebelagt forhave. Alt er nemt og bekvemt.

Energimærke B

Området: Godthåbsparken er et helt unikt område og rummer så mange gode fæl­les­fa­ci­li­te­ter, at der er vanskeligt at nævne dem alle. Her er bl.a. et stort liv­red­der­over­vå­get svømmebad, derudover er her tennisbaner, masser af gode legepladser, boldbaner, udendørs mo­tions­red­ska­ber og meget andet. Med andre ord et Eldorado for børn og deres forældre. Rekvirer vores store spe­ci­al­bro­chu­re om Godthåbsparken og læs mere om kommunen på www.boialbertslund.dk

Fakta om Albertslund (27.677 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.744 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.329 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.074 kr./md.
Antal folkeskoler
5
Gns. klassekvotient
23

Oplysninger

Sagsnr.
25603840
Boligareal
106 m²
Kælder
53 m²
Vægtet areal
129 m²
Rum/værelser
4/3
Grundareal
124 m²
Antal etager
2
Byggeår
1968
Energimærke
B
Liggetid
47 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jesper Juel Nielsen

Salg & Vurdering

juel@edc.dk30 22 31 39EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

EDC Poul Erik Bech/Strandfelt

Bytorvet 31, 2620 Albertslund

256@edc.dk43 64 20 00