Rækkehus fra EDC

Rudolph Berghs Gade 20

2100 København Ø

12.500.000 kr.

8/8 rum, 192 m²

Sjældent fund - et af de bedste og største i havekvarterene

Gå langs Rudolph Berghs Gade, og du vil forstå, hvorfor hele huse på denne gade så sjældent bliver sat på markedet. Her får du den ideelle beliggenhed midt i Lyn­by­vejskvar­te­ret – en hyggelig oase af byg­ge­for­e­nings­hu­se med grønne haver og et godt naboskab. Du er væk fra støj og trafik med intet andet end fuglefløjt omkring dig. Huset ligger endda på ’solsiden’ af vejen og netop Rudolph Berghs Gade har nogle af de største haver.

Selv i dette charmerende nabolag er der tale om et særligt og smukt hus. De første to etager, ombygget af den danske arkitekt Anders Barslund i 2016, er en perfekt balance mellem klassisk og nyt. Billederne fortæller hele historien. I de­sig­n­er­køk­ke­net og stue er det usandsynligt, at du løber tør for plads. Fordyb dig i en kogebog i den håndbyggede læsealkove inden du tilbereder dine yndlingsretter på den store granit-ø og på det eksklusive gaskomfur fra Pitt Cooking i Holland. Derfra er der blot seks trin ned til din baghave for friske bær, urter, grøntsager og en sommer fuld af udendørs måltider.

På næste etage har det store, solrige soveværelse en fin udsigt. Gennem sine unikke egyptiske glasdøre, der fører til et endnu større rum til arbejde, studie eller underholdning. I ho­ved­ba­de­væ­rel­set er det opvarmede gulv en lækkerhed under regn-bruseren og med håndlavede, marokkanske fliser.

På anden etage er der en hel separat lejlighed, der har bevaret mange originale træk - perfekt til gæster, som et kontor eller te­e­na­ge­af­de­ling – lige vel 2 generationer eller udlejning.

På det rummelige loft er der åbent til kip, fritlagte hanebånd og fem store ovenlys som giver frisk brise på en sommerdag og udsigt over tagene.

Kælderen er særdeles brugbart med vaskerum, værksted, badeværelser og masser af op­be­va­rings­plads. Alt I alt har huset særdeles mange værelser/stuer, hele 3 toiletter og en meget fleksibel planløsning, hvad end behov du har. Det er 192 m2 bolig, 66 m2 kælder og så oveni også loftet - så her er plads til de fleste.

Dette hus er en fantastisk base for alt det bedste byen har at byde på. Du kan nå Nørreport på under ti minutter, og mange af byens bedste parker, museer og butikker er endnu tættere på. Der er desuden cafemiljø blot få hundrede meter væk og indkøb nærmest for enden af gaden. Tæt ved er også fitness (Beta Boulders, PureGym, Loop) busser samt gode trafikale til­kør­sels­for­hold i alle retninger. Badestrand i Sva­ne­møl­le­bug­ten og S-tog ved Ryparken S-station. Gåafstand til Metrostation samt grønne arealer i Fælledparken såvel som Kil­de­vælds­par­ken.

Nyd dine måltider fra den spændende lokale madscene (Hannemann, Et Cetera, Dzidra) eller grill din egen på den solrige terrasse foran huset, hvor du kan plukke fire slags æbler om efteråret.

Dette er et hjem, hvor du virkelig kan fejre København – klassisk og kreativt, smukt og cykelvenligt. Velkommen til.

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
21008302
Boligareal
192 m²
Kælder
66 m²
Vægtet areal
220 m²
Rum/værelser
8/8
Grundareal
162 m²
Antal etager
3
Byggeår
1921
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
7.525 kr.
Pris/m²
56.818 kr.
Pris
12.500.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Vaskerum
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
89 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
625.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
70.280 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
57.099 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88