Landejendom fra EDC

Rodskovvej 70

8543 Hornslet

6.695.000 kr.

5/3 rum, 167 m²
Nyhed
Åbent hus med tilmelding 22. maj 10:00 - 17:00

Liebhaveri med fantastisk natur

Velkommen til Rodskovvej 70, en unik liebhaveri-ejendom med idyllisk beliggenhed i gåafstand til Hornslets mange faciliteter. Med sin imponerende grund på hele 12 hektar tilbyder denne ejendom et harmonisk samlingspunkt mellem rolige boligliv og det betagende landskab. Fra første øjekast føles det som at træde ind i et even­tyr­land­skab taget ud af J.R.R. Tolkiens verden. Lige fra det bakkede landskab til de enestående skovområder samt den rislende bæk der løber igennem hele ejendommen, er oplevelsen den samme - nemlig helt enestående. Sælger har i deres ejertid gjort en lang række ting for at få både boligdel og landskab til at harmonere på bedste vis, og der er lagt et hav af arbejdstimer ude såvel som inde. I kan derfor helt ubekymret starte jeres nye tilværelse på Rodskovvej 70, uden at skulle tænke på andet end at nyde livet.

Boligdelen:
Som nævnt har sælger gjort en masse og her kan nævnes en gen­nem­renove­ring / modernisering af boligen, som i dag er lys, indbydende og med store flotte vinduespartier så naturen allerede kan nydes indefra. Boligen præsenterer et moderne og indbydende indre med et Aubo køkken fra 2015 med gasblus, tilpasset skabs- og bordplads og meget mere i forlængelse af spisepladsen hvor familie og venner kan samles om hyggen og nærværet. Fra det store ter­ras­se­dør­s­par­ti er der rig mulighed for at få naturen helt ind i boligen, da sælger har fået skabt et fantastisk udendørsmiljø, med stor flot anlagt træterrasse der går rundt om boligen og svævende går i et med grunden. I forlængelse af træterrassen er skabt et unikt plateau i form af stensætning og stenterrasse, hvor man nemt kan komme ned i haven. Her er mulighed for både boldspil, grønne fingre og en gyngetur i det store fabelagtige træ som med sin imponerende trækrone passer perfekt til ejendommen. Omkring boligen er der skabt en naturlig have, hvorfra man har rig mulighed for at gå på opdagelse på den store grund. Fra køkkenet er der en naturlig adgang til stuen som har god plads til både sofagruppe, legehjørne, hygge foran brændeovnen og udgang til terrassen. På stueplan er der ligeledes godt stort værelse med karnap som giver en hyggelig planløsning og unikke in­dret­nings­mu­lig­he­der. Badeværelse med gulvvarme og bruseniche, samt bryggers med fuld skabsvæg til opbevaring. På 1. sal mødes I af loft til kip på hele etagen, og I bliver budt velkommen på den store lyse repos med kontorplads og fordeling til de 2 soveværelser, som begge er med altan, hvor det ene har en fantastisk udsigt. Endvidere er der et nydeligt badeværelse med va­ske­fa­ci­li­te­ter.
Derudover kan det nævnes at der er gulvvarme i hele boligdelen samt var­me­gen­vin­dings­an­læg.

Grunden:
I bliver budt velkommen af varierende og naturskønne omgivelser med bakker, bæk og rigt dyreliv. Liebhaveriet er beliggende i gåafstand til Hornslet By og tilbyder samtidig muligheder for jagt og na­tu­ro­p­le­vel­ser lige uden for døren. Flere steder på grunden byder på betagende udsigter, der indbyder til ro og fordybelse. Der er flere betagende steder og den bedste måde at beskrive det på, er at det SKAL opleves. Med både plads til egne dyr og naturens dyreliv er idyllen i top og kombinationen af ro og nærheden til byen, fås en ejendom som denne ikke mange andre steder.

Udhusbygninger:
Ud­hus­byg­nin­ger­ne på ejendommen rummer utallige muligheder, hvad enten det drejer sig om hob­by­ak­ti­vi­te­ter, opbevaring, erhverv eller værksted. Den store variation i faciliteter giver frihed til at realisere enhver interesse eller drøm. Værkstedet er noget helt særligt da man kan snitte en træmand samtidig med at man nyder kigget over dele af grunden. Dertil en stor lade, som i dag fungerer som gildesal og garage samt opbevaring, hvor der tidligere har været staldbygning.

Grib chancen for at eje denne unikke ejendom, der kombinerer moderne komfort med enestående natur og uendelige muligheder!

Kontakt os allerede i dag på tlf. 87 85 03 33 - vi glæder os til at vise denne ejendom frem for dig.

Fakta om Syddjurs (44.076 indbyggere)

Kommuneskat
25,9%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
14,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.382 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.084 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.857 kr./md.
Antal folkeskoler
10
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
85101460
Boligareal
167 m²
Vægtet areal
169 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
12,24 ha
Byggeår
1908
Ombygget
2016
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
2.773 kr.
Pris/m²
39.615 kr.
Pris
6.695.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
12 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
335.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
39.887 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
31.405 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Realistisk og reel rådgivning hele vejen

Når man er på udkig efter en bolig er det ikke kun de ydre rammer der skal sælge. Det er drømmen. Når du bruger mig som din mægler kan du forvente en realistisk og reel rådgivning fra start til slut.

Malthe Brøckner Siggaard

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m/Tryghedsmærke

masi@edc.dk61 62 02 72EDC AROS

EDC AROS

Tingvej 12 A, 8543 Hornslet

851@edc.dk87 85 03 33