Landejendom fra EDC

Blidstrupmark 4, Blidstrup

7990 Øster Assels

6/4 rum, 224 m²
Solgt

Sikke et sted – vi kan ikke få armene ned!

Her er ejendommen, som mange af jer har ventet på. Godt 2,6 ha, masser af plads ude og inde, mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der, usædvanlig god stand, flot moderniseret i løbet af de sidste år og en skøn, ugeneret beliggenhed med kort afstand til hverdagens fornødenheder - dette er blot et udpluk af stedets mange egenskaber. Her får familien helt fantastiske betingelser, så det er med at slå til!

I kommer til at bo i et roligt område med gode naboer og med flot udsigt over markerne. Alligevel kommer I ikke til at gå på kompromis med afstand til de forskellige faciliteter, da Vils kun er 4 km fra ejendommen. Her er børnepasning, skole, idrætsforening, indkøb m.v. – skolebus lige udenfor døren. Området danner således enormt gode rammer for alle aldre.

Det fine stuehus rummer hele 250 m2, hvor 224 m2 er boligareal. Det resterende areal er 20 m2 tagetage og 6 m2 kælder. Huset er virkelig velholdt, så der er ikke en finger at sætte på det. Ikke nok med det, så har ejer totalrenoveret ejendommen i løbet af de seneste år med badeværelse, køkken, bryggers m.v., så man flytter direkte ind uden at røre en finger - bedre bliver det ikke. I forlængelse af stuehuset er udbygning på 110 m2. Mellemgang mellem stuehus og garage, der kan bruges til opbevaring af cykler, plæneklipper m.v. Lade på 125 m2 (er indrettet til garage m. 2 porte). I forlængelse heraf endnu en lade/stald på 257 m2. Tilmed er der et fritliggende maskinhus på 120 m2. Fælles for dem alle er, at de er i rigtig god stand og rummer et hav af muligheder, bl.a. til dyrehold, værksted, opbevaring, gildesal, liberalt erhverv m.v. Her kan alle fa­mi­lie­med­lem­mer altså dyrke hver deres hobby.

Indretning: En stor og åben entré byder jer velkommen indenfor. Her er masser af plads til fod- og overtøj, bl.a. i de indbyggede skabe. I forbindelse med entré er et super flot badeværelse af nyere dato med badekar, muret bruseniche og lyst skabs­ar­ran­ge­ment. Et lækkert og nyere bryggers med hvidt inventar, udgang til gårdsplads samt flisebelagt terrasse og med plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter, ligger også i forbindelse med entré. Bryggers giver adgang til viktualierum og et rigtig fint badeværelse med brus samt et dejligt værelse. Fra entré er der også indgang til alrum, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Et super flot køkken - også af nyere dato og med hvidt inventar, giver alle familiens medlemmer lyst til at kokkerere. I køkken er trappe til overetage samt trappe til den lille kælder. I kælder er monteret gasanlæg til naturgas. Fra køkken er også udgang til dejlig flisebelagt terrasse, hvor I garanteret ofte vil tage maden med ud for at nyde den og den smukke udsigt over haven. Et dejligt alrum, hvor der er plads til alle. Via dobbeltdør fortsætter man ind i den store opholdsstue og sikke et skønt rum vi har her med masser af lysindfald fra de mange vinduer. Her er masser af kvadratmeter, så rummet kan indrettes på mange måder. På 1. sal har vi stort repos, der kan benyttes til mange formål og herfra er udgang til en dejlig terrasse mod sydvest. At sidde her med et glas vin eller en kop kaffe, mens man ser solen gå ned, er noget helt særligt. Overetagen rummer endvidere to meget gode og regulære værelser med dejligt lysfald. Tilmed et disp. rum.

Grunden er godt 2,6 ha, som igen giver et kæmpe væld af an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Det gælder både dyrehold, etablering af ridebane/crossebane o.lign., dyrkning af egne afgrøder, lejeindtægt ved bort­for­pagt­ning af jord og meget mere. En flot og indbydende indkørsel bringer jer ind i den store gårdsplads. Her er adgang til stuehus og samtlige udbygninger og der er etableret en skøn og stor flisebelagt terrasse langs huset. Nydelig have er der på begge sider af huset. Mod sydvest er køkkenhave og drivhus. På den anden side har vi flot og regulær græsplæne, flisebelagte terrasser, enkelte bede med flot beplantning samt forskellige træer i varierende størrelser. Så flot og dejlig en have. Ejendommens grund mod øst og nordvest anvendes i dag til dyr og dyrkning af afgrøder.

Grunden er godt 2,6 ha, som igen giver et kæmpe væld af an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Det gælder både dyrehold, etablering af ridebane/crossebane o.lign., dyrkning af egne afgrøder, lejeindtægt ved bort­for­pagt­ning af jord og meget mere. En flot og indbydende indkørsel bringer jer ind i den store gårdsplads. Her er adgang til stuehus og samtlige udbygninger og der er etableret en skøn og stor flisebelagt terrasse langs huset. Nydelig have er der på begge sider af huset. Mod sydvest er køkkenhave og drivhus. På den anden side har vi flot og regulær græsplæne, flisebelagte terrasser, enkelte bede med flot beplantning samt forskellige træer i varierende størrelser. Så flot og dejlig en have. Ejendommens grund mod øst og nordvest anvendes i dag til dyrehold samt dyrkning af afgrøder.

Vi kan ikke sige det nok – snyd ikke jer selv for en fremvisning af denne ejendom. Steder som disse hænger ikke på træerne, så det er med at gribe chancen, mens I har den.

Fakta om Morsø (19.734 indbyggere)

Kommuneskat
25,8%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,3
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.676 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.585 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.282 kr./md.
Antal folkeskoler
4
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
79005283
Boligareal
224 m²
Kælder
6 m²
Vægtet areal
222 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
2,66 ha
Byggeår
1923
Ombygget
2000
Energimærke
E
Liggetid
22 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Frank Kjelde

Boligrådgiver og indehaver

kjelde.790@edc.dk24 44 11 0096 83 00 92EDC Mors

EDC Mors

Havnegade 5, 7900 Nykøbing M

790@edc.dk97 71 11 00