Landejendom fra EDC

Tinghøj 9

7760 Hurup Thy

6/4 rum, 198 m²
Solgt

Drømmeejendom med udsigt til Limfjorden!

Velkommen til denne landejendom, beliggende i naturskønne omgivelser. Med en rummelig bolig på 198 kvadratmeter og en mulighedsrig grund på 3,35 hektar, er der masser af plads til både afslapning og aktiviteter.
Det vil være muligt at tilkøbe et jordstykke i umiddelbar forbindelse med grunden, som ville være oplagt til den jag­tin­ter­es­se­re­de. Ønskes der blot mere jord er det også en mulighed. Der er ligeledes givet til­ken­de­gi­vel­se fra Thisted Kommune på flexbolig ved frasalg af jordstykket tilhørende ejendommen, samt nedlæggelse af lands­brugs­plig­ten, for de der måtte ønske sig et skønt fristed! Forhør dig nærmere hos mægleren.
Boligen byder på en stor stue med plads til både spise- og opholdsområde, perfekt til familiehygge og gæster. Det moderne køkken er udstyret med lyst inventar og masser af skabsplads, hvilket gør madlavningen til en fornøjelse. Huset rummer desuden 4 soveværelser, der giver god plads til hele familien eller gæster. Der er badeværelse i stueplan samt toilet på 1. sal. Især fra værelset mod syd på 1. salen er udsigten mod Limfjorden fantastisk.
I forbindelse med huset findes praktisk fyrrum, med direkte adgang til kombineret bryggers/garage – et oplagt sted til opbevaring og med adgang til isoleret loftrum. Herfra direkte adgang til udhuset med flere porte. Dernæst et stort udhus med el-port, støbt gulv samt højt til loftet. For den he­ste­in­ter­es­se­re­de er der rig mulighed til opstilling af hestebokse, til hob­by­me­ka­ni­ke­ren er der masser af plads til lift samt div. Værktøj og meget andet.
Grunden er opdelt i flere rum, med flere dejlige terrasser, stier, grønne arealer, velplaceret orangeri og en nøje placeret bænk med den skønneste udsigt.
Så er du til naturskønne omgivelser med en skøn udsigt til Limfjorden, og samtidig ønsker en ejendom med mange forskellige an­ven­del­ses­mu­lig­he­der? Kontakt EDC Ejen­doms­grup­pen Struer, og oplev denne fantastiske ejendom med egne øjne.

Fakta om Thisted (42.989 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
11,2
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
4.027 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.939 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.014 kr./md.
Antal folkeskoler
15
Gns. klassekvotient
19,3

Oplysninger

Sagsnr.
70504381
Boligareal
198 m²
Vægtet areal
201 m²
Rum/værelser
6/4
Grundareal
3,36 ha
Byggeår
1937
Ombygget
1985
Energimærke
C
Liggetid
68 dage

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Patrick Hald Rasmussen

Ejendomsmægler, MDE

para@edc.dkEDC Ejen­doms­grup­pen

EDC Ejen­doms­grup­pen

Mundbergs Allé 1, 7600 Struer

705@edc.dk97 85 19 00