Landejendom fra EDC

Lodderne 6

4330 Hvalsø

10.500.000 kr.

5/3 rum, 240 m²
Åbent hus med tilmelding 15. sep. 16:00 - 17:00

LIEBHAVERI MED UDSIGT AD LIBITUM OG PLADS TIL DYREHOLD

En sjældent udbudt ejendom, absolut udsøgt liebhaveri beliggende i noget af Sjællands skønneste natur, her får I udsigt over et kuperet terræn samtidig med en beliggenhed helt op ad Nationalpark Skjoldungernes Land / Bid­strup­sko­ve­ne og ikke mindst kan I cykle til Hvalsø by på kun få min. Ejendommen giver med sit smukke udtryk, en ro og dejlig atmosfære samtidig med at ejendommen rummer masser af plads til jer, der skal have heste, køer eller virksomhed hjemme.

For enden af Lodderne finder I denne fabelagtige landejendom med ca. 12 ha. jord, udlagt med græs og ca. 1,8 ha ju­le­træs­plan­ta­ge. Jorden er beliggende i kuperet terræn med en fantastisk og spændende natur, skov og åer (Elverdamsåen) der snor sig langs grænsen til jorden.

Ejendommens energiforhold kan ligeledes fremhæves, da ejendommen har solceller (fra 2012), der generer alt strømmen som pt. bruges. Derudover opvarmes ejendommen med oliefyr.

Stuehuset er højt beliggende med en fantastisk panoramaudsigt over ejendommens jord og et flot view ud mod skoven. I modsat retning kan man se helt ud til Brorfelde ved Holbæk. Stuehuset er løbende renoveret og fremstår med en god planløsning. Udvendigt fremstår ejendommen yderst velholdt med stråtag fra 2004 samt vinduer fra 2017.
Stuehuset tilbyder: Entré med skabsplads, videre adgang til en stor hall med trappe til 1. sal, adgang til haven og en hyggelig terrasse hvor morgensolen kan nydes. Stort Vordingborg spisekøkken fra 2015, med gulvvarme, pejs, udgang til en stor, lækker terrasse og haven. Fra køkkenet kommer I til den store pejsestue med gulvvarme, udgang til en overdækket træterrasse og haven, fra begge terrasser er her en helt unik udsigt samt læ fra havens store, smukke træer, der står i kanten af haven og derved ikke skæmmer for solen, så denne kan nydes igennem hele dagen på en af terrasserne. Fra hallen er der adgang til et stort badeværelse med gulvvarme, toilet, vask, badekar og stor bruseniche. Gæstetoilet med vask. Hyggelig spisestue, denne kan nemt benyttes til master bedroom, hvis dette ønskes.

1. salen er med plankegulve, samt ligesom i stueetagen med god loftshøjde. Her finder I en hyggelig repos med adgang til stort soveværelse med skabsplads og udgang til sydvestvendt altan, igen med den helt igennem unikke udsigt hvor I som fra både stueetagen og terrasserne kan nyde de græssende heste eller køer. Fra reposen er her yderligere 2 store børneværelser.

Indkørsel med plads til flere biler samt garage til bilen, her er evt. mulighed for nemt at lave garagen om til 2 biler. I forlængelse af denne lade er her en dejlig stald med god loftshøjde og 3 hestebokse.

For sig selv ligger ejendommens stald og lade på 439 kvm. som er yderst brugbar til både dyrehold eller erhverv.

Tæt på stuehuset finder I en længe med nyere stråtag fra 2018, hvor der er et fyrrum, et disponibel rum og en afdeling til opbevaring, tidligere brugt til værksted, da der er en port for enden eller kan bruges, som nu, til hundehold, hvor jagthundene trygt kan bo, samt evt. etablering af adgang til en stor og ugenert hundegård. I forbindelse med denne længe er her bygget lille orangeri, der giver udsigt ad libitum over haven.

Hvalsø er beliggende i HT-området med gode tog­for­bin­del­ser, fra ejendommen er I 1 km. fra Hvalsø by og få km. fra Hol­bæk­mo­tor­vej­en. Hvalsø rummer flere gode skoler op til 10. klasse, dag­in­sti­tu­tio­ner, SFO, stort nyt børnehus beliggende 500 m. fra ejendommen, både privat samt offentlig dagpleje, caféer, biograf, et hyggeligt torv, alt i indkøb samt hvad du til hverdag har brug for af forretninger. Derudover arrangerer byen mange spændende arrangementer for hele familien igennem året, her er blot at nævne Hvalsø kulturnat, flere mu­si­kar­ran­ge­men­ter og spændende kulturelle oplevelser ved alle højtider.

Ejendommen rummer mange unikke gåture som I nødigt vil have slutter, under 200 m. fra hoveddøren er I inde i skoven, hvor der er mange aktiviteter, bl.a. løbeklub, ridestier, mo­un­tain­bi­ke­ru­ter. Her får I ejendommen der rummer alle muligheder for jer, der ønsker at erhverve en helt unik ejendom, med et fantastisk kuperet terræn, og en udsigt I sjælden vil opleve.

Fakta om Lejre (29.347 indbyggere)

Kommuneskat
25,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.548 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.212 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.930 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
20,6

Oplysninger

Sagsnr.
44505434
Boligareal
240 m²
Vægtet areal
245 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
12 ha
Byggeår
1897
Ombygget
1976
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
3.556 kr.
Pris/m²
42.857 kr.
Pris
10.500.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
-9,00 %
Liggetid
48 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
525.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
59.160 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
47.173 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Line Hansen

Ejendomsmægler MDE

lh.445@edc.dk61 54 80 05EDC Jyderup

EDC Jyderup

Sølystvej 5b, 4450 Jyderup

445@edc.dk59 27 66 66